Video: Kalkunschnitzel med krydderurte-kartofler
Kalkunschnitzel med krydderurte-kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
3 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kalkunschnitzel
-
0.5 deciliter Olie
-
1 deciliter Salsa
-
1 spsk Citronsaft
-
2 spsk Sojasauce
-
1 tsk Paprika
-
6 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Frisk chili
-
2 spsk Brun farin
-
500 gram Kogte kartofler
-
2 spsk Olivenolie
-
0 Frisk persille
-
0 Stilk oregano
-
0 Frisk timian
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Kartoflerne kan koges med skræl dagen før.
Marinade: Hvidløg presses, chilien finthakkes og blandes sammen med de øvrige ingredienser inkl. brun farin.
Kødet lægges i marinaden i køleskabet mindst 3 timer. Steg kødet på en grill i 7-12 min. afhængig af tykkelsen - pas på at kødet ikke bliver for tørt.
Kartoflerne pilles og brases ved stærk varme i olien sammen med de hakkede krydderurter indtil de får en gylden skorpe.
Gode madbrød, f.eks.:
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Minutsteak med hvidløg og rosmarin
Bank kødet let og gnid det med hakket hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber.Sæt en...
Hjemmelavede hotdogs
HotdogbrødDu skal lægge ud med at lune mælken og smelte smørret. Dette kan du gøre i de...
Aubergine kaviar Gordon Ramsey style
Aubergine kaviar Gordon Ramsey styleHalver auberginerne. Pil og halver hvidløgene. Gnid hv...