Video: Kalkunschnitzel med krydderurte-kartofler
Kalkunschnitzel med krydderurte-kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
3 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kalkunschnitzel
-
0.5 deciliter Olie
-
1 deciliter Salsa
-
1 spsk Citronsaft
-
2 spsk Sojasauce
-
1 tsk Paprika
-
6 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Frisk chili
-
2 spsk Brun farin
-
500 gram Kogte kartofler
-
2 spsk Olivenolie
-
0 Frisk persille
-
0 Stilk oregano
-
0 Frisk timian
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Kartoflerne kan koges med skræl dagen før.
Marinade: Hvidløg presses, chilien finthakkes og blandes sammen med de øvrige ingredienser inkl. brun farin.
Kødet lægges i marinaden i køleskabet mindst 3 timer. Steg kødet på en grill i 7-12 min. afhængig af tykkelsen - pas på at kødet ikke bliver for tørt.
Kartoflerne pilles og brases ved stærk varme i olien sammen med de hakkede krydderurter indtil de får en gylden skorpe.
Gode madbrød, f.eks.:
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Perlehøne fyldt med fars af vilde svampe samt ærtemos
Forvarm ovn på 220°C.Fars: Grofthakkede kyllingebryster, hakket skalotteløg, hvidløg, vild...
Fuldkornstortilla
Bland de to slags mel og salt i en skål. Bland vand og olie og rør det sammen med melbland...
Sambusa
Sådan laver du Sambusa.Start med dejen : Olie salt og vand røres sammen med næsten alt mel...