Video: Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med bacon
Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
10 stk Bacon
-
2 stk Svinemørbrad
-
2 kvist Frisk rosmarin
-
3 stk Bøftomat
-
2 spsk Brun farin
-
2 spsk Eddike
Fyld (chutney):
Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddike.
Kog det i ca. 10 min. til det har en tyk konsistens.
Afkøles i køleskabet.
Læg baconskiverne ud på bordet tæt sammen.
Placer mørbraden ovenpå, skær den på langs næsten helt igennem.
Fyld den med chutneyen og drys hakket rosmarin på.
Fold baconen ind over og bag rouladen i et fad i en forvarmet ovn ved 200°C i 30 min.
Vin - Commuter Cuvee Pinot Noir - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Grochau Cellars LLC, Oregon, USA, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Commuter Cuvee Pinot NoirCommuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæret på det naturlige gær og lagret 7 måned... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Spørgsmål:
vad skall ma äta till
Svar:
Hej, du kan äta stekt potatis med kryddörter ocg just nu lite rotfrukter bakade i ugnen
Mvh Tomas
recept.se
24/11-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvader tilbehøret ? Hilsen Niels
Svar:
Hej Niels, jeg ville nok lave en kartoflerkage til denne ret, men du kan også lave små stegte kartofler til denne ret
Mvh Tomas
opskrifter.dk
08/12-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvilke grøntsager passer til som tilbehør
Svar:
Hej , jeg hvade nok bare taget nogle grønne bønner eller sukkerærter til dette.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
18/03-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Jeg har brug for lidt hjælp til at komme frem til noget alternativt tilbehør til denne ret. Det skal gerne være noget som er i sæson her i foråret, måske nogle kartofler i en eller anden form, eller en rodfrugtsalat? På forhånd mange tak for hjælpen, Benjamin
Svar:
Ovnbagte rodfrugter smager herligt, og det er nemt at lave - se vedlagte opskrift.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
05/03-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvilken eddike er bedst at bruge til denne ret?
Svar:
Hej , det ville være hvidvinseddicke , bare den smager godt , det er det vigtigaste
Mvh Tomas
opskrifter.dk
26/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvad serverer man til? Er det ris der er på billedet... Og med sauce fra det første spørgsmål, mener du så bare den saft der samler sig i fadet?
Svar:
Ja - ris vil være fint. For at få den flotte gule farve på ris, skal du tilsætte lidt gurkemeje.
Og ja - det er saften fra fadet, du skal bruge til saucen.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
07/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Vad har man för sås till baconlindad fläskfilen med tomatchutney.
Svar:
Hej ,du tar bara saften från chutneyn och ev lite maizenamjöl.
Mvh Tomas
recept.se
17/11-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvilken sause er der brugt til denne ret?
Svar:
Lidt sky og lidt saft fra stegningen med lidt chutneysaft i.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
15/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Madmuffins med kalkun
Æg, mælk og havregryn røres godt sammen i en skål. Rens og hak grøntsager og rør den samme...
Omelet med skinke
Omelet med skinkeStart med at slå dine æg ud i en skål og pisk dem sammen. Tilføj salt, pe...
Rejesalat med hjemmelavet mayonnaise
Æggeblomme, salt, peber og eddike piskes sammen til det er luftigt. Derefter piskes olien...