Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med bacon

Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med bacon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Commuter Cuvee Pinot Noir - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Grochau Cellars LLC,  Oregon, USA, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Commuter Cuvee Pinot NoirCommuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæret på det naturlige gær og lagret 7 måned... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
till behör

Spørgsmål:

vad skall ma äta till



Svar:
Hej, du kan äta stekt potatis med kryddörter ocg just nu lite rotfrukter bakade i ugnen
Mvh Tomas
recept.se

24/11-2011 af Opskrifter.dk

Svinemørbrad fyldt med tomatchutney

Spørgsmål:

Hvader tilbehøret ? Hilsen Niels



Svar:
Hej Niels, jeg ville nok lave en kartoflerkage til denne ret, men du kan også lave små stegte kartofler til denne ret
Mvh Tomas
opskrifter.dk

08/12-2009 af Opskrifter.dk

Tilbehør

Spørgsmål:

Hvilke grøntsager passer til som tilbehør



Svar:
Hej , jeg hvade nok bare taget nogle grønne bønner eller sukkerærter til dette.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

18/03-2009 af Opskrifter.dk

Alternativt tilbehør

Spørgsmål:

Hej Jeg har brug for lidt hjælp til at komme frem til noget alternativt tilbehør til denne ret. Det skal gerne være noget som er i sæson her i foråret, måske nogle kartofler i en eller anden form, eller en rodfrugtsalat? På forhånd mange tak for hjælpen, Benjamin



Svar:
Ovnbagte rodfrugter smager herligt, og det er nemt at lave - se vedlagte opskrift.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

05/03-2008 af Opskrifter.dk

Hvilken eddike er bedst?

Spørgsmål:

Hvilken eddike er bedst at bruge til denne ret?



Svar:
Hej , det ville være hvidvinseddicke , bare den smager godt , det er det vigtigaste

Mvh Tomas
opskrifter.dk

26/12-2007 af Opskrifter.dk

Tilbehør

Spørgsmål:

Hvad serverer man til? Er det ris der er på billedet... Og med sauce fra det første spørgsmål, mener du så bare den saft der samler sig i fadet?



Svar:
Ja - ris vil være fint. For at få den flotte gule farve på ris, skal du tilsætte lidt gurkemeje.

Og ja - det er saften fra fadet, du skal bruge til saucen.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

07/12-2007 af Opskrifter.dk

Sås

Spørgsmål:

Vad har man för sås till baconlindad fläskfilen med tomatchutney.



Svar:
Hej ,du tar bara saften från chutneyn och ev lite maizenamjöl.

Mvh Tomas
recept.se

17/11-2007 af Opskrifter.dk

Sause

Spørgsmål:

Hvilken sause er der brugt til denne ret?



Svar:
Lidt sky og lidt saft fra stegningen med lidt chutneysaft i.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

15/08-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Smøreost med blåskimmel, portvin og valnød

Vegetar

Blend ost, smør og portvin i en foodprocessor eller blender, til det er jævnt og glat....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Broccolisoufflé

Vegetar
Proteinrig mad

Del broccolien i stilke og buketter. Snit stilkene fint og kog dem i vand uden salt i 5 mi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Oksekødsuppe

Kødretter

Hak løg, skær peber og forårsløg i hhv. tern og ringe og pres hvidløg. Put løg og hvidløg...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag