Video: Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelleKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
300 gram Champignon
-
2 stk Hvidløgs fed
-
100 gram Rasp
-
4 spsk Frisk persille
-
4 stk Perlehønebryst
Skær svampene i skiver og blend dem sammen med hvidløg, rasp og persille.
Læg perlehønebrystet på bordet med skindsiden opad.
Kniven stikkes ind i brystet fra den brede ende og der skæres et hul uden at skære igennem.
Fyld svampeblanding i slidsen.
Opvarm en stegepande med olie og steg perlehønekødet med skindsiden nedad, indtil det er brunet.
Bag dem færdige i et fad i en varm ovn ved 180°C i 15 min.
Dampede grøntsager (se forslag på foto)
Spørgsmål:
Er det en kartoffel der er stegt og skåret i skiver der er på tallerkenen,er det bacon der er om brystet, hvad er sovsen. Med venlig hilsen Niels
Svar:
Hej Niels, ja det er opskrift med mangler.. beklager
Du kan bruge Parmaskinke, det smager rigtigt godt
Kartoffel; det har du ret i...
Sovsen ligner bare en enkel tomat sovs
Mvh Tomas
opskrifter.dk
21/10-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Koldskål cheesecake med bær
Koldskål cheesecakeKiksebundSmelt smøret i en grydeKnus kammerjunkerneSmeltet smør hældes...
Banan hotdogs
Åbn pølsebrødene på langs. Smør dem med jordnøddesmør og placér en banan i hver, som om...
Anderledes tunsandwiches
Dræn tunen og del den i flager med en gaffel. Bland tun, hakket kål og reven gulerod. Bl...