Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle

Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Dampede grøntsager (se forslag på foto)

Kokkens svar
Perlehønsebryst fyldt med champinon

Spørgsmål:

Er det en kartoffel der er stegt og skåret i skiver der er på tallerkenen,er det bacon der er om brystet, hvad er sovsen. Med venlig hilsen Niels



Svar:
Hej Niels, ja det er opskrift med mangler.. beklager
Du kan bruge Parmaskinke, det smager rigtigt godt
Kartoffel; det har du ret i...
Sovsen ligner bare en enkel tomat sovs

Mvh Tomas
opskrifter.dk

21/10-2011 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gratineret kartoffelmos med oksekød og champignon

Proteinrig mad
Kødretter

Skær kartoflerne i tern, og kog dem møre i usaltet vand. Hak løg og hvidløg. Svits dem i o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Arme riddere med bærkompot og mascarpone

Vegetar

Skyl og rengør de friske bær. Læg 500 gr. bær, 200 gr. sukker og 1 vanillestang i en tykbu...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Skær baguetten i ½ cm tykke skiver på tværs. Smør gedeost på hver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag