Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle

Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Dampede grøntsager (se forslag på foto)

Kokkens svar
Perlehønsebryst fyldt med champinon

Spørgsmål:

Er det en kartoffel der er stegt og skåret i skiver der er på tallerkenen,er det bacon der er om brystet, hvad er sovsen. Med venlig hilsen Niels



Svar:
Hej Niels, ja det er opskrift med mangler.. beklager
Du kan bruge Parmaskinke, det smager rigtigt godt
Kartoffel; det har du ret i...
Sovsen ligner bare en enkel tomat sovs

Mvh Tomas
opskrifter.dk

21/10-2011 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Finker

Proteinrig mad
Kødretter

Lever, hjerter og nyrer renses og skylles og sættes over i så meget letsaltet vand, så det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grøntsager i wok

Fiskeretter

Skyl grøntsagerne og skær dem i mundrette, omtrent lige store stykker (andre grøntsager en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grønsagslasagne med fuldkornspasta og grøn salat.

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Kog pasta(helst fuldkorn) som anvist på pakken (det er altid en god ide at koge pasta plad...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag