Video: Hasselnødde-chokolade kage
Hasselnødde-chokolade kageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
100 gram Hasselnød
-
100 gram Mørk chokolade
-
125 gram Usaltet smør
-
125 gram Sukker
-
300 gram Æg
-
4 stk Frisk mynte
Nødderne hakkes groft, ristes på en pande og køles af. Smelt chokoladen i et vandbad. Smør (skal være stuetemperatur) røres godt sammen med sukkeret, æggene tilsættes et ad gangen under omrøring. Tilsæt derefter chokoladen og bland det godt. Vend hasselnødderne i, og hæld massen i en smurt springform (massen skal nå ca. halvt op af siden). Bages i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 10 minutter. Herefter sættes temperaturen ned til 160°C og kagen bager videre ca. 30 minutter (man kan tjekke, om kagen er færdig, ved at stikke en tynd kniv ned i midten. Når dejen ikke klistrer til kniven, er kagen færdig).
Vanilleis og mynte pynt.
Spørgsmål:
Skal man bruge mørk chokolade?
Svar:
Ja - så får du mere smag i kagen.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
05/04-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavede burgerboller
Fremgangsmåde: Hjemmelavede burgerboller.Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men u...
Choko-lakrids-karamel
Smelt mælk, smør, honning og de to slags sukker over svag varme. Når sukkeret er smeltet,...
Grillede pitabrød med marinerede oliven og feta
Lav 4 strimler af citronskræl med en grøntsagsskræller. Bland disse med resten af ingredie...