Video: Røget andebryst med gorgonzolagratinerede figner
Røget andebryst med gorgonzolagratinerede fignerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Røget andebryst
-
8 stk Rå figen
-
40 gram Gorgonzola
-
8 stk Basilikumblade
-
0.5 deciliter Olie
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Peber
Skær andebrystet i tynde skiver og arrangér dem i et ovnfast serveringsfad.
Skær et kryds i toppen af hver figen, sæt dem i midten af fadet.
Skub et lille stykke gorgonzola ned i hvert kryds og grill dem i ovnen 5-6 minutter eller til osten er smeltet.
Serveres straks med friske basilikumblade, olivenolie, salt og peber.
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Spørgsmål:
Jeg har et helt almindeligt andebryst, kan man bruge det til retten og blande det stegte andetbryst (skåret i skiver) med ruculla og fignerne - eller bliver det for tungt?
Svar:
Det kan det i hvert fald, og du kan endda vælge enten at stege det og servere det varmt, eller at servere det koldt.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
23/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oste-enchiladas med grøn sauce
Sauce: Kog spinaten som angivet på emballagen. Dræn spinaten og sæt den til side. Smelt sm...
Tunfrikadeller i ovn
Sådan laver du tunfrikadellerNår du skal lave tunfrikadeller, skal du starte med at forvar...
Chokoladeknapper
ChokoladeknapperStart med at smelte chokoladen over vandbad, som ikke bør tage mere end et...