Video: Bananfritter med marinerede jordbær
Bananfritter med marinerede jordbærKøkken:
Ingredienser:
Fransk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
250 Friske jordbær
-
50 ml Cognac
-
50 Flormelis
-
3 stk Æg
-
1 Skummetmælk
-
100 Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
4 stk Banan
-
2 spsk Smør
-
4 Frisk mynte
Skær jordbærrene i kvarte og marinér dem i cognac og flormelis.
Dej:
Rør æg, mælk, mel og bagepulver sammen.
Mos bananerne og rør dem i.
Opvarm en pande med smør.
Brug en spiseske til at forme fritterne (små kugler af dej) med og steg dem i 3-4 min. på hver side.
Placér fritterne på en tallerken og hæld jordbærrene over.
Stryg flormelis over.
Pynt med mynte.
Spørgsmål:
Hvor lang tid i forvejen kan man lave bananfritterne? Det er jo ikke sjovt at bruge for lang tid i køkkenet, når man har gæster.
Svar:
Hej , dem kan du lave om formiddagen
Mvh Tomas
opskrifter.dk
11/06-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hvor længe skal jordbærerne ligge i marinaden
Svar:
De må gerne ligge i marinaden i min.½ time.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
26/06-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hasselbackkartofler
HasselbackkartoflerHasselbackkartofler er nok den mest imponerende slags kartofler. Det er...
Aborre filet med kartofler og citronsovs
Aborre filet med kartofler og citronsovsTag en skål og put æg og mælk i. Pisk det godt sam...
Råstegte kartofler
Sådan laver du råstegte kartoflerSkyl kartoflerne og skræl dem. Skær dem i terninger. Lad...