Video: Champignon tartatin med rucola og parmesan
Champignon tartatin med rucola og parmesanKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Forret
8
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Smør
-
16 stk Årstidens svampe
-
2 spsk Frisk timian
-
1 pakke Butterdej
-
150 gram Mozzarella 45+
-
2 spsk Balsamico
-
1 pakke Rucola
-
4 spsk Frisk basilikum
Varm en 20 cm ovnfast pande op. Hakkede svampe og timian simrer i smørret så de stadig har bid. Rul og skær dejen ud til en form lidt større end panden. Lægges over panden som et låg, sørg for at det er tæt. Bag i ovnen ved 200° i 15 min. Panden afkøles og vendes ud på et fad. Kom mozzarella, balsamico, rucola og basilikum over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Banan mousse
Æggeblommer og sukker piskes godt sammen. Bananerne moses eller blendes med citronsaft og...
Pandekager med kanel og chokolade
Man tar først en stor skål og putter æggene i og pisker dem godt rundt. Så hælder man 1...
Pasta med bacon, cherry tomater og parmesan
Start med at sætte vand med salt over til pastaen. Hak hvidløget fint og halver cherryt...