Video: Champignon tartatin med rucola og parmesan
Champignon tartatin med rucola og parmesanKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Smør
-
16 stk Årstidens svampe
-
2 spsk Frisk timian
-
1 pakke Butterdej
-
150 gram Mozzarella 45+
-
2 spsk Balsamico
-
1 pakke Rucola
-
4 spsk Frisk basilikum
Varm en 20 cm ovnfast pande op.
Hakkede svampe og timian simrer i smørret så de stadig har bid.
Rul og skær dejen ud til en form lidt større end panden.
Lægges over panden som et låg, sørg for at det er tæt.
Bag i ovnen ved 200° i 15 min.
Panden afkøles og vendes ud på et fad.
Kom mozzarella, balsamico, rucola og basilikum over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Choko-nougat tærte
Genoise bunde: Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad.Genoise (dej): Sme...
Marinerede kartoffelbåde i ovn
Rens kartoflerne, behold skrælden på, skær dem ud i bådeGulerødderne skraldes og skæres i...
Oksefilet med hvidløgs- og urteskorpe
Blend hvidløg, salvie, timian, olie, salt og peber i en foodprocessor eller blender.Dup st...