Video: Champignon tartatin med rucola og parmesan
Champignon tartatin med rucola og parmesanKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Smør
-
16 stk Årstidens svampe
-
2 spsk Frisk timian
-
1 pakke Butterdej
-
150 gram Mozzarella 45+
-
2 spsk Balsamico
-
1 pakke Rucola
-
4 spsk Frisk basilikum
Varm en 20 cm ovnfast pande op.
Hakkede svampe og timian simrer i smørret så de stadig har bid.
Rul og skær dejen ud til en form lidt større end panden.
Lægges over panden som et låg, sørg for at det er tæt.
Bag i ovnen ved 200° i 15 min.
Panden afkøles og vendes ud på et fad.
Kom mozzarella, balsamico, rucola og basilikum over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Verdens bedste brændende kærlighed
Verdens bedste brændende kærlighedKartoflerne skrælles og koges i ikke-saltet vand. Kartof...
Asiatiske frikadeller med sprøde grøntsager
Rør først dressingen af mayonnaise, chilisauce og limesaft, og smag den til med hakket kor...
Frisk salsa med koriander
Hak tomater og løg små tern og put dem i en skål. Pres limefrugterne og tilsæt saften. Til...