Skær skorpen af brødet og smør det på begge sider. Smør et antal små ramekins (1 pr. person). Pres formene ned i brødet og tryk cirklen til bunds. Skær hver

Sommerbudding med creme fraiche

Sommerbudding med creme fraiche
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

24 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
vedr.Sommerbudding

Spørgsmål:

Hej Niels. Du/i skriver at man skal presse brødet med ramakinen og trykke i bund? Derefter skriver i at man skal skære brødet i 2? Hvad er det lige i mener? Skal brødet ikke være i bunden af ramakinen eller hvordan? Kan godt være jeg er langsom opfattende, men i skriver ikke at man f.eks skal hælde frugmassen over?Ville blive glad for at få svar på dette, for opskriften vil jeg gerne prøve. Med venlig hilsen Lise, Esbjerg.



Svar:
Hej , brødet trykkes/skæres ud og deles derefter på mitten, 1.en skive brød i bunden af formen 2.på med fyldet og derefter 3.i med næste halvdel af brødet og lidt mere fyld på til sidst

Mvh Tomas
opskrifter.dk

06/08-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ravioli med lammefyld

Kødretter

Rør æg, mel og olivenolie sammen. Ælt dejen godt, den skal føles smidig. Læg den derefter...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sylte

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Kød, løg, peberkorn, laurbærblade, nellike, timian og salt kommes i en gryde. Vand hældes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Marinade til struds og evt andet

Vegetar
Vegansk Mad

blandes i en plastikpose

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag