Video: Sommerbudding med creme fraiche
Sommerbudding med creme fraicheKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
8 stk Hvedebrød
-
100 gram Sukker
-
1 deciliter Vand
-
2 tsk Gelatine
-
100 gram Friske jordbær
-
100 gram Blåbær
-
100 gram Solbær
-
100 gram Friske hindbær
-
100 gram Creme fraiche 38%
Skær skorpen af brødet og smør det på begge sider.
Smør et antal små ramekins (1 pr. person).
Pres formene ned i brødet og tryk cirklen til bunds.
Skær hver stykke brød i to.
Fyld:
Opvarm sukker med vand, tilsæt gelatine (eller husblas) og afkøl.
Bland bærrene sammen og hæld sukkerblandingen over.
Hæld fyldet i formene og afkøl i køleskab natten over.
Vend buddingerne ud af formene og server med creme fraiche.
Spørgsmål:
Hej Niels. Du/i skriver at man skal presse brødet med ramakinen og trykke i bund? Derefter skriver i at man skal skære brødet i 2? Hvad er det lige i mener? Skal brødet ikke være i bunden af ramakinen eller hvordan? Kan godt være jeg er langsom opfattende, men i skriver ikke at man f.eks skal hælde frugmassen over?Ville blive glad for at få svar på dette, for opskriften vil jeg gerne prøve. Med venlig hilsen Lise, Esbjerg.
Svar:
Hej , brødet trykkes/skæres ud og deles derefter på mitten, 1.en skive brød i bunden af formen 2.på med fyldet og derefter 3.i med næste halvdel af brødet og lidt mere fyld på til sidst
Mvh Tomas
opskrifter.dk
06/08-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Moskus-okse-frikadeller
MoskusfrikadellerMoskuskød, kartoffel og løg hakkes gennem en kødhakker én gang. Blandinge...
Nachos med guacomole, salsa og hvidløgsdip
Guacamole:Flæk avocadoerne på langs og tag stenen ud.Skrab "kødet" ud.Blend det til ensart...
Muffins med hvid chokolade og bær
Pisk æg, sukker og vaniljesukker godt sammen og rør mælken i, så det bliver mere flydende....