Video: Tun med salat nicoise
Tun med salat nicoiseKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Tunsteak
-
4 spsk Extra jomfru olivenolie
-
1 stk Lime
-
4 stk Nye kartofler
-
4 stk Æg
-
100 gram Grønne bønner
-
1 stk Hovedsalat
-
1 stk Rødløg
-
2 stk Bøftomat
Hvis fisken ikke allerede er udskåret, skær da i 100 grams bøffer.
Marinér fisk med olivenolie, salt og peber og pres limesaft over.
Vask og kog kartoflerne i letsaltet vand.
Kog æggene i 5 min., tilsæt bønner og kog i yderligere 2 min.
Skyl de kogte bønner under koldt vand.
Vask salaten, skær løget og tomaterne ud, pil æggene og skær dem i kvarte.
Opvarm en grillpande, steg tunen i 1 minut på hver side.
Stænk olivenolie over.
Bland salaten og fordel på tallerkener.
Læg herpå en tunbøf til hver.
Fordel kartoflerne på tallerkenerne som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blinis
Sådan laver du blinisFørst luner du mælken i en mikroovn eller gryde. Kom den lunede mælk...
Barbarella
Ryst med knust is og si over i et afkølet whiskeyglas.
Små spicy fishcakes
Rør den hakkede torsk med salt og æg, til den hænger godt sammen. Tilsæt derefter alle de...