Video: Foie gras a l'orange
Foie gras a l'orangeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
15
Tilberedningstid
12 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
200 gram Andelever
-
1.5 deciliter Halvtør hvidvin
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Hvid peber
-
10 stk Enebær
-
1 tsk Fennikelfrø
-
1 kvist Frisk timian
-
1 kvist Frisk rosmarin
-
1 kvist Frisk salvie
-
3 kvist Frisk koriander
-
1.5 deciliter Vand
-
1 deciliter Sukker
-
2 spsk Cognac
-
1 stk Appelsin
-
1 kvist Frisk timian
Rengør andeleveren.
Læg den i en marinade af vin, knuste tørrede krydderier og finthakkede friske krydderurter.
Lad foie grasen (andeleveren) trække i marinaden i 12 timer.
Sæt foie grasen i marinaden i et vandbad og kog det i ovnen i 30 min. ved 180°C.
Foie grasen tages op af marinaden, køles ned og skæres i fine skiver.
Sukkerlage:
Kog vandet med sukker, indtil sukkeret er opløst.
Tilsæt cognac og appelsinsaft og indkog væden til den er tyk.
Tilsæt timian og appelsinskal.
Hæld sukkerlagen hen over foie gras ved servering,eller server i en skål som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brombærstegt hjortetykstegsfilet med sauce af gulerod-kanel-cognac
Forvarm ovnen på 220°C.Kødet krydres med salt og peber og steges 3 min. på alle sider ved...
Pesto med soltørrede tomater
Blend alle ingredienser sammen.Blend ikke for lang tid.Simpelt og lækkert!
Krydret kylling med vilde persilleris
Limesaft, olivenolie, paprika, salt og peber blandes og kyllingestykkerne pensles med blan...