Video: Thailandsk Squashsuppe
Thailandsk SquashsuppeKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
13
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
10 gram Ingefær
-
2 stk Hvidløg
-
5 stk Squash
-
1 stk Frisk chili
-
2 stk Løg
-
2 spsk Olie
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
2 dåse Kokosmælk
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Hvid peber
-
1 stk Citron
-
3 deciliter Vand
-
2 deciliter Frisk koriander
Hak ingefær og hvidløg groft.
Vask og skær squash.
Hak chili og løg.
Varm olie i en gryde.
Sautér det hele sammen.
Hæld hvidvin ved og bring i kog.
Tilsæt kokosmælk, salt, peber, citronsaft og vand.
Kog i 10 min., tag gryden af blusset og blend det hele.
Hak koriander og kom op i suppen. Servér straks.
Spørgsmål:
Hej Jeg vil høre om du har en opskrift på kartoffelroulade? På forhånd tak Lone
Svar:
Hej Lone, her er en opskrift
Mvh Tomas
opskrifter.dk
Tilbehør til 6
Kartoffelbund
4 bagekartofler (ca. 1000 g)
2 æg
1 dl Piskefløde
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pesto
2 store håndfulde bredbladet persille
2 små fed hvidløg
½ dl olivenolie
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Kartoffelmos
2 bagekartofler (ca. 500 g)
50 g smør
½ dl mælk
½ tsk groft salt
Bagetid:
Ca. 25 min. ved 200°.
Kartoffelbund: Kartoflerne skrælles og rives groft. Æg, fløde, salt og peber blandes i en skål, og de revne kartofler vendes deri. Massen lægges på en plade med bagepapir og presses med let hånd til en firkant - ca. 30 x 35 cm og ½ cm tyk. Bages midt i ovnen. Overfladen skal være gylden. Når bunden er bagt, vendes den om på et stykke bagepapir, så den grove overflade vender nedad. For at få rouladen til at slippe bagepapiret kan du gøre et viskestykke fugtigt og lægge det over et øjeblik når rouladen lige er kommet ud af ovnen.
Pesto: Persille, hvidløg, olie, salt og peber blendes til en pesto.
Kartoffelmos: Kartoflerne skrælles, skæres i stykker og koges møre. De kogte kartofler moses og blandes med smør, mælk, pesto og salt. Kartoffelmosen må endelig ikke være for tynd. Mosen smøres på kartoffelbunden, der rulles sammen som en roulade. Bagepapir foldes fast om rouladen. Den hviler lidt, inden den skæres ud i ca. 3 cm tykke skiver. Læg kartoffelrouladerne på en plade med bagepapir og varm dem i ovnen lige inden serveringen.
26/04-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rullesteg med fyld
Rullesteg med fyldStegBred/fold rullestegs-slaget ud på bordetDæk det med de skyllede spin...
Helstegt kalvemørbrad
Helstegt kalvemørbrad Afpuds kalvemørbraden for sener og fedt. Der skulle gerne...
Rygeostsalat
RygeostsalatHæld rygeost i en skål og rør med vineddike, vand og let mayonnaise. Kryd...