Video: Laks i pernod
Laks i pernodKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Røget laks
-
50 gram Sukker
-
1 deciliter Citronsaft
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Hvid peber
-
3 deciliter Olivenolie
-
2 deciliter Pernod
-
6 deciliter Frisk dild
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
Læg skiver af laks i en form eller bradepande.
Drys sukker, citronsaft, salt, peber, olie og pernod ovenpå.
Vask dilden og hak den fint.
Dilden drysses ovenpå laksen, som sættes på køl i en time.
Anret laks på salat.
Pynt med dild og citron.
Spørgsmål:
Hur länge i ugnen??
Svar:
Hej den serveras kall som den är
Mv vh Tomas
recept.se
22/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat med grillede tigerrejer, chili og citrongræs
Salat med grillede tigerrejer, chili og citrongræsKlargør grillen til rejerne. Lav en salt...
Torsk rørt med creme fraiche og urter
Riv torsken i grove stykker og læg den til side på en tallerken.Bland mayonnaise, creme fr...
Mættende tomatsuppe med Pasta
TomatsuppeSkær tomaterne ud i grove stykker, og skær gulerødderne i mindre stykker eller r...