Video: Choko-mynte kage
Choko-mynte kageKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
125 gram Sukker
-
100 gram Hvedemel
-
25 gram Cacaopulver
-
3 stk Æggeblomme
-
100 gram Sukker
-
6 deciliter Piskefløde 38%
-
1 kvist Frisk mynte
-
5 stk Husblas
Dej:
Pisk æg og sukker sammen i et vandbad til en let creme.
Vend mel og cacao i æggemassen.
Læg dejen i en smurt springform og bag den i ovn i 20 min. på 180°C.
Creme:
Pisk æggeblommer med sukker.
Varm halvdelen af fløden sammen med hakket mynte op til 50°C i en gryde.
Bland æggemassen sammen med fløden og varm op til 80°C i 4 min. (det må ikke koge).
Køl ned og kom husblas i, når cremen er 50°C.
Afkøl yderligere til stuetemperatur.
Pisk resten af fløden til skum.
Fold flødeskummet i myntecremen og stil den til side.
Lagkagebunden skæres i halv på langs.
Læg den første halvdel i en større springform, herefter creme, bund og creme.
Lav en glat overflade.
Læg kagen i køleskab i 2 timer.
Pynt med mynte og chokoladespåner.
Spørgsmål:
På bilden är tårtan en liten rund form-hur gör jag den? Kan jag trycka ut dom med små formar? Ska jag bada 2 olika stora formar för 8 st personer med 1 form? 2 former? Annika
Svar:
Hej Annika, ja du kan trycka ut dom i vilken form som helst.1 form burde vare nog til detta
Mvh Tomas
recept.se
17/02-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalveleverpostej
Hak lever, løg, ansjoser, hvidløg, æble og kartofler i en foodprocessor.Pisk melet ud i ko...
Thailandsk kalkun med nudler
Start med at tilberede nudlerne efter anvisningen på pakken.Rens forårsløg, og snit dem i...
Fasaner med majspandekager og anis-appelsin-koriandersauce
Forvarm ovnen på 200°C.Fasanerne krydres med salt og peber og svøbes i bacon. Varm smør og...