Video: Fyldte Bøftomater
Fyldte BøftomaterKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Bøftomat
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløg
-
1 kvist Frisk persille
-
1 kvist Frisk timian
-
400 gram Helt magert hakket kalvekød
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Hvid peber
-
400 gram Brune ris
Skær toppen af tomaterne og tøm dem med en suppeske.
Fars:
Pil løg og blend det med hvidløg til puré.
Hak persille og timian.
Rør med hænderne kød, løgpuré, timian, persille, salt og peber.
Fyld de udhulede tomater med fars og kom dem i ovnen i 30 min. på 170°C.
Imens koges risene.
Anret tomaterne med ris og pynt med persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinemørbrad svøbt i bacon
Rens mørbraderne for hinder og sener. Skær et snit på midten af dem og halvt igennem, og f...
Hindbærroulade
HindbærrouladeVarm ovnen op til 200 grader.Pisk smør med sukker, til det er hvidt og lufti...
Kærnemælkshorn
Sådan laver du Kærnemælkshorn Mel og smør smuldres, tilsæt kærnemælk og dejen ældtes hurti...