Video: Kinesisk æggesuppe
Kinesisk æggesuppeKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 liter Hønsebouillon
-
1 deciliter Frosen ærter
-
1 stk Æg
-
250 gram Champignon
Bring hønsebouillon og ærter i kog i en gryde.
Tilsæt champignoner i skiver.
Tilsæt langsomt ægget under konstant omrøring.
Servér suppen varm pyntet med hakket forårsløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nemme brændte mandler
Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op over stærk varme til det koger. Skru lid...
Grillede italienske sandwiches
Dressing: Bland olivenolie, balsamico og presset hvidløg i en lille skål. Smag dressingen...
Eksotisk frugtdessert med blomme
Varm ovnen op til 200°C.Skær dværgappelsinerne i halve og fjern kernerne. Kom farin, cogna...