Køkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
6
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hakket oksekød 3-7%
-
50 gram Gorgonzola
-
2 stk Burgerbolle
-
0.5 stk Bøftomat
-
0.5 stk Rødløg
-
1 pakke Rucola
Form oksekødet til 2 flade bøffer pr. person. Form gorgonzolaen til 1 lille kugle pr. person. Læg hver gorgonzolakugle oven på en oksebøf og læg en anden bøf henover. Pres de to bøffer godt sammen, så der dannes én flad bøf med ost i midten pr. person. Krydr med peber.
Klargør en grill. Grill bøfferne til de er lidt kullede udenpå, men saftige indeni, ca. 3 min. pr. side. Flæk burgerbollerne på midten, og grill begge halvdele i et minuts tid eller til de er færdige.
Lav burgere ud af bollerne, bøfferne samt tomat, løg og rucola som ønsket.
Pastasalat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og bønner
Stegt flæsk er af danmarks nationalretter. Et robust måltid, der er ekstra godt, når det e...
Chili con carne med svin og knoldselleri
Læg bønnerne i blød natten over. Kog dem næste dag i rigeligt nyt vandeller grønsagsbouil...
Bønner i wok
Hak løg, hvidløg og chili fint. Varm olien i en wok og svits løg, hvidløg, chili og rejepa...