Video: Burgere med oksekød og gorgonzola
Burgere med oksekød og gorgonzolaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
6
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hakket oksekød 3-7%
-
50 gram Gorgonzola
-
2 stk Burgerbolle
-
0.5 stk Bøftomat
-
0.5 stk Rødløg
-
1 pakke Rucola
Form oksekødet til 2 flade bøffer pr. person. Form gorgonzolaen til 1 lille kugle pr. person. Læg hver gorgonzolakugle oven på en oksebøf og læg en anden bøf henover. Pres de to bøffer godt sammen, så der dannes én flad bøf med ost i midten pr. person. Krydr med peber. Klargør en grill. Grill bøfferne til de er lidt kullede udenpå, men saftige indeni, ca. 3 min. pr. side. Flæk burgerbollerne på midten, og grill begge halvdele i et minuts tid eller til de er færdige. Lav burgere ud af bollerne, bøfferne samt tomat, løg og rucola som ønsket.
Pastasalat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marineret laks
Forvarm ovnen til 190°C. Beklæd en bradepande med folie. Rør sojasauce, olivenolie, cit...
Kolibri kage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør to kageforme og drys dem med lidt mel. Si mel, bagepulver...
Ungarsk fiskegratin
Løg og perberfrugt skæres i tynde skiver og svitses i olie. Tomaterne skæres i mindre styk...