Video: Friske figner med krydret gedeost
Friske figner med krydret gedeostKøkken:
Ingredienser:
Fransk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
300 gram Blød gedeost
-
0.75 deciliter Piskefløde 38%
-
2 tsk Frisk rosmarin
-
1 spsk Honning
-
500 gram Rå figen
-
4 stk Parmaskinke
Bland alle ingredienserne undtagen figner sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Placér den krydrede gedeost på midten af et fad. Halvér fignerne, vikl et stykke parmaskinke om hver og placér dem uden om gedeosten. Gedeosten fungerer som dip for fignerne.
Spørgsmål:
Skal man så spise de der tykke skaller fra fignerne ?
Svar:
Hej , man kan spise det hele, der er delte meninger om hvad man syns, jeg personligt spiser bare det i midten, men du kan spise det hele
Mvh Tomas
opskrifter.dk
03/08-2012 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan du rekommendera något gott rödvin till detta
Svar:
Hej , det är en smaksak.. , men ett vin som är gjort på Pinot Noir av en bra kvalitet , eller ett vittvin som t.e.x Chardonnay
Mvh Tomas
recept.se
14/01-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Peberfisk fra pladen
Pil løgene og knus dem, pres citronen. Krydr fisken med salt, hvidløg og citronsaft. For...
Sønderjydske boller
Varm mælken til ca 30 gr. Rør mælk, gær, smør og 2 æg sammen, og tilsæt så kardemomme og...
Persillesmør
Persillesmør Start med at hakke persillen meget fint. Put smørret ned i en stor skål og s...