Video: Grøn kyllingecurry
Grøn kyllingecurryKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
8
Tilberedningstid
1 timer 40 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
8 deciliter Kokosmælk
-
2 kvist Frisk citronmelisse
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Fish sauce
-
2 spsk Frisk chili
-
4 spsk Frisk basilikum
-
3 spsk Grøn karrypasta
Del kyllingen i mindre stykker.
Varm den tykke del af kokosmælken i en gryde, til det begynder at koge.
Skru ned for varmen og lad det koge, til det bliver tykkere og olien begynder at skille fra.
Det skulle gerne være reduceret til 1/4 af den oprindelige mængde.
Tilsæt grøn karrypasta.
Lad den cremede substans stege i 5 min. under konstant omrøring.
Olien skal igen begynde at skille fra.
Tilsæt kyllingestykkerne og steg videre ved medium varme i 15 min.
De skal vendes undervejs og der skal røres ofte.
Tilsæt resten af kokosmælken, citronmelisse, salt og fishsauce og rør, mens kokosmælken bringes i kog.
Skru ned for varmen og lad retten simre i 45 min. eller indtil kyllingestykkerne er færdige.
Det er vigtigt at væden ikke koger fuldstændigt ind, da dette ikke er målet med thailandske curries.
Rør hakkede chilier og basilikum i, lad det simre i 5 min. og servér straks.
Serveres med hvide ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bacon- og kartoffelquiche
Dej: Bland hvedemel med salt. Fordel smør i små stykker og ælt det godt sammen med melblan...
Krydret kødgryde
Skær pølsen i skiver. Steg pølseskiverne på en pande.Brun oksekødet i en gryde. Tilsæt hak...
Tomatsalsa
TomatsalsaSkræl løgene og rens chilierne, dræn tomatjuicen fra cherrytomaterne. Blend alle...