Video: Kyllingemousse
KyllingemousseKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
2 timer 15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Kogt kylling
-
4 spsk Creme fraiche 18%
-
1 stk Løg
-
1 stk Æg
-
2 stk Husblas
-
100 gram Champignon
Kyllingekødet pureres i en blender sammen med æg, créme fraiche og løg.
Husblasen smeltes i vandbad.
Den smeltede husblas røres i kyllingemoussen, champignon hakkes og røres i.
Smages til med salt, peber og basilikum.
Stivner i køleskabet på ca. 2 timer.
Flutes.
Spørgsmål:
Hvad Sous serverer jeg til og hvad pynter jeg mussen med?
Svar:
Det kunne fx være en champignoncreme, som findes i den opskrift jeg har vedhæftet.
Desuden kan du pynte med persille.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
28/09-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Champignon tartatin med rucola og parmesan
Varm en 20 cm ovnfast pande op. Hakkede svampe og timian simrer i smørret så de stadig har...
Baconbøf
Rør kød, rasp, æg, fløde, løg og krydderier til en ikke al for løs fars. Form farsen til...
Kimchi
KimchiHvidkål og ræddiker (eller radiser) skæres i tynde strimler, og vendes med salt i en...