Video: Sommersalat med skinkesauce
Sommersalat med skinkesauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
150 gram Gulerod
-
150 gram Sukkerært
-
200 gram Forårsløg
-
4 stk Tomat
-
200 gram Kogt røget skinke
-
3 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 tsk Brun sennep
-
1 spsk Frisk estragon
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
Grøntsagerne (undtagen tomaterne) renses og koger knap møre, helst hver for sig, afsvales.
Tomaterne skæres i kvarte stykker.
Skinken klippes i strimler og blandes i creme fraichen, der smages til med sennep, estragon, salt, peber.
Evt. kan klippet grønt serveres til.
Kogte nye kartofler.
Spørgsmål:
Vad är skillnaden på brun senap resp vanlig senap som t.ex slottssenap orginal?
Svar:
Hej , där är olika sennapskorn , tex till skånsk sennap har man begge delar.Den skånska brukar vara rätt "ren" korn og vatten
Men Slottssenap der är där en massa annat i
Mvh Tomas
recept.se
20/07-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvordan laver man syltede valdnødder ?
Svar:
Her er en god opskrift, som tager tid, men er det værd :-)
Syltede, grønne valnødder:
1 kg umodne valnødder
750 g sukker 4 dl vand
½ fl. brun rom
De nyplukkede valnødder gennemprikkes tæt med en grov nål. De lægges i koldt vand i 12-14 dage. Vandet skal skiftes hver dag. Den sidste dag koges de under låg til de er møre, afdryppes og lægges over i et glas. En lage koges af sukker og vand, hældes over nødderne og omrøres dagligt i en uge. Herefter sis lagen fra og koges i ca. 15 min med et stykke kanel eller en stang vanilje. En flaske rom tilsættes og den varme lage hældes over nødderne.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
16/06-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Varm spidskålsalat med stegte gulerødder
Skræl gulerødderne og skær dem i helt tynde stave på ca. 4-5 cm længde.Riv - den gule del...
Aspargessuppe med karrykylling på pind
Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær hovederne fra aspargesene og gem dem....
Rosenkål med bacon, mandler og persillesmør
Rosenkål med bacon, mandler og persillesmørMandlerne smuttes og deles først i flager (kan...