Video: Chop Suey med kylling
Chop Suey med kyllingKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
1 tsk Ingefær
-
300 gram Kyllingekød
-
125 gram Blomkål
-
75 gram Gulerod
-
75 gram Frossen grøn bønne
-
125 gram Hvidkål
-
50 gram Bønnespire
-
50 gram Bambusskud på dåse
-
3 stk Hønsebouillonterning
-
2 tsk Sojasauce
Skær kylling i tynde strimler, og hak løg.
Grøntsagerne snittes fint.
Kom olie i en wok og lynsteg løg og ingefær heri.
Tilsæt kyllingekød og grøntsager og lynsteg det hele.
Tilsæt nu bouillon og sojasauce.
Steg et par min. og jævn retten med lidt maizena mel.
Server med ris eller pasta.
Ris eller pasta
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rejer a la Thomas
Først hældes godt med olie (som kan tåle høj varme) i en stor pande (rejerne skal bade i o...
Marianne Mogensens kanelkage
Mel,natron,sukker og kærnemælk blandes.margarine smeltes,alle ingreddienser blandes godt s...
Gulerodssalat med vindruer
Skræl og riv gulerødderne. Halvér vindruerne og fjern evt. sten. Bland det hele sammen.