Video: Gnocchi og malfatti
Gnocchi og malfattiKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
300 gram Frossen hakket spinat
-
150 gram Ricotta
-
100 gram Parmesan ost
-
2 stk Æg
-
1 stk Æggeblomme
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
1 deciliter Hvedemel
Et ildfast fad smøres med smør.
Hæld den hakkede spinat i en skål sammen med ricottaen, halvdelen af parmesanen, æggene og æggeblommen og rør det hele sammen.
Krydr med salt, peber og muskat.
Mel tilsættes lidt efter lidt, og det hele røres sammen til en glat dej med håndmikseren.
Bring 3 liter vand med salt i kog i en stor gryde.
Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft 160 grader).
Når vandet koger, formes små boller af dejen: Med en spiseske tages en skefuld dej, som stryges glat med en anden spiseske og lægges ned i det kogende vand.
Lad bollerne trække et par minutter ved svag varme. De færdige boller svømmer altid ovenpå.
Tag dem op med hulskeen og lad dem dryppe af.
Læg dem i det ildfaste fad, drys med resten af parmesanen og bag retten færdig i ovnen endnu fem minutter.
Serveres med tør hvidvin, brød, salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hakkebøf - på spinat og peberfrugt
Form kødet til bøffer, hak dem med kniven og krydr med salt og peber.Grill eller steg bøff...
Grydestegt kylling
Grydestegt kyllingRens kyllingen godt og gnid den efterfølgende godt med salt og peber båd...
Tomatsuppe med friske tomater
Tomatsuppe med friske tomaterOpvarm olivenolien i en stor gryde. De friske tomaterne flås,...