Køkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
300 gram Frossen hakket spinat
-
150 gram Ricotta
-
100 gram Parmesan ost
-
2 stk Æg
-
1 stk Æggeblomme
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
1 deciliter Hvedemel
Et ildfast fad smøres med smør. Hæld den hakkede spinat i en skål sammen med ricottaen, halvdelen af parmesanen, æggene og æggeblommen og rør det hele sammen. Krydr med salt, peber og muskat.
Mel tilsættes lidt efter lidt, og det hele røres sammen til en glat dej med håndmikseren.
Bring 3 liter vand med salt i kog i en stor gryde. Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft 160 grader).
Når vandet koger, formes små boller af dejen: Med en spiseske tages en skefuld dej, som stryges glat med en anden spiseske og lægges ned i det kogende vand.
Lad bollerne trække et par minutter ved svag varme. De færdige boller svømmer altid ovenpå. Tag dem op med hulskeen og lad dem dryppe af. Læg dem i det ildfaste fad, drys med resten af parmesanen og bag retten færdig i ovnen endnu fem minutter.
Serveres med tør hvidvin, brød, salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokokugler
Rør smør og flormelis til en luftig creme. Bland kakao og vaniliesukker i smørcremen. Tils...
Kalkun med pasta og hvidløgssauce
Skær kalkunkødet i små "bøffer" og læg dem på en tallerken, drys dem med finthakket oregan...
Brødtærte
Start med at dele æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive. Sukkeret røres forsigt...