Video: Kantareller med fløde og pasta
Kantareller med fløde og pastaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
300 gram Pasta
-
300 gram Kantareller
-
50 gram Smør
-
2 stk Skalotteløg
-
2 fed Hvidløg
-
1 stk Citron
-
1.4 liter Piskefløde 38%
-
1 bdt Frisk persille
-
0 Salt
-
0 Peber
-
0 Parmesan ost
Kantareller med fløde og pasta
Kog pastaen så det er klar, når kantarellerne er færdige.
Kantarellerne renses grundigt.
De ristes på panden i olivenolie i 3-4 minutter.
Skalotteløg og hvidløg hakkes fint.
Ristes med kantarellerne et på minutter.
Smøret tilsættes i tern og steges ind.
Fløde tilsættes og lad det koge ind.
Smages til med salt, peber, 10 dråber citronsaft samt revet citronskal.
Hakket persille drysses over inden servering. Kom evt. også lidt parmesan på.
Nu er din pasta med fløde og kantareller klar. Velbekomme!
Fyldt med D-vitamin
Kantareller er ikke kun en favorit i Danmark, men spises gerne i hele Europa. Det er ikke så underligt, da det er en fantastisk spise, når de er i sæson om efteråret. Kantareller indeholder desuden masser af D-vitaminer, hvilket er noget danskere ikke har for meget af - især om efteråret og vinteren.
Find inspiration her på siden
En helt anden måde at nyde dine kantareller på, er at sylte dem. Så kan de bruges til fx gryderetter eller risotto.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordskokkesuppe med ristet bacon
JordskokkesuppeSkræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove tern. Løg skal ligeledes...
Hotdog brød
Hotdog brødKom mælk eller smør i en gryde eller skål, så mælken bliver lunt og smørret sme...
Hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød Tænd ovnen på 200 grader. Pak brødet ud. Skær det en ¾ del igennem på sk...