Video: Marinerede champignoner
Marinerede champignonerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Rødvin
-
1 deciliter Balsamico
-
0.75 deciliter Olivenolie
-
2 spsk Brun farin
-
2 stk Hvidløg
-
1 tsk Grønne peberkorn
-
0.5 stk Rød peberfrugt
-
500 gram Champignon
-
2 stk Forårsløg
-
1 spsk Frisk oregano
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
Bland vin, balsamico, olie, farin, presset hvidløg, tørret peber, hakket peberfrugt og hakkede champignoner i en gryde.
Bring det i kog, læg låg på og sæt det til side for at køle af.
Når det er afkølet, tilsættes hakket forårsløg, hakket oregano samt salt og peber.
Servér retten afkølet eller ved stuetemperatur.
Spørgsmål:
Væsken skal hældes af ik? Det er kun champignoner og rød peber, der skal gemmes?
Svar:
Hej , gem bare det hele , det er marinaden der giver smagen.Du behøves ikke servere med al saft i , men lidt må der gerne være
Mvh Tomas
opskrifter.dk
22/03-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Er retten en selvstændig ret eller er det tilbehør?
Svar:
Det er tilbehør - det vil være fint til kogt eller stegt kød.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
20/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bruschetta med hvidløg og tigerrejer
Bruschetta - en lækker forret med tigerrejer og hvidløgPil rejerne, knus hvidløget og lad...
Grillede svinekebab med barbequesauce
Sauce: Pres hvidløget og riv ingefæren. Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gr...
Kalve- og pastafad
Kog kalvekødet i 10-15 minutter. Kog pastaen efter anvisning på pakken.Bland kød, pasta, c...