Hovedret
Nutrition facts: 326 calories 22.825 carb 25.0371 fat 10.66 fiber 16.727 protein 8.6661 fat 1.032 sugar

Video: Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

55 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Kalkun til 4 personer

Spørgsmål:

Hej Jeg skal lave retten til 4 personer. Kan man bare bruge kalkunbryst? - og hvor lang tid skal det så steges?



Svar:
Hej,
du kan sagens bruge brystet. Stegetid ? Brug et stegethermometer det er sikrest, 68-70 grader i midten
Mvh Tomas

30/07-2010 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hvedeknopper - Varme hveder

Vegetar

Smelt smøret i en gryde ved svag varme, tilsæt mælk, vand og bland gæren i, men hold det k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1507
Opskrift

Selleribøf

Vegetar
Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Selleribøf - den hurtige vegetarbøfHvis aftensmaden hurtigt skal på bordet, og samtidigt v...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2558
Opskrift

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Fjerkræ

Hak hvidløget meget fint med en kniv. Brun hvidløg og paprika i olien på en sauterpande....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2514

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag