Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

55 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Kalkun til 4 personer

Spørgsmål:

Hej Jeg skal lave retten til 4 personer. Kan man bare bruge kalkunbryst? - og hvor lang tid skal det så steges?



Svar:
Hej,
du kan sagens bruge brystet. Stegetid ? Brug et stegethermometer det er sikrest, 68-70 grader i midten
Mvh Tomas

30/07-2010 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laks i folie

Proteinrig mad
Fiskeretter

Læg det ene stykke laks på foliet og kom dild og citronskiver på. Først citron, derefter d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pære i varm marcipancreme

Vegetar

Creme: Fløde og revet marcipan varmes under omrøring til det koger. Tages af varmen. Pisk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Langtidshævede boller

Vegetar
Vegansk Mad

Sådan laver du langtidshævede boller Dag 1: Rør gøren ud i det kolde vand og tilsæt reste...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag