Hovedret
Nutrition facts: 393 calories 22.825 carb 25.0371 fat 10.66 fiber 16.727 protein 8.6661 fat 1.032 sugar

Video: Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

55 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Kalkun til 4 personer

Spørgsmål:

Hej Jeg skal lave retten til 4 personer. Kan man bare bruge kalkunbryst? - og hvor lang tid skal det så steges?



Svar:
Hej,
du kan sagens bruge brystet. Stegetid ? Brug et stegethermometer det er sikrest, 68-70 grader i midten
Mvh Tomas

30/07-2010 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laksetærte med porre og spinat

Stærk mad
Proteinrig mad
Fiskeretter

Fremgangsmåde Rør mel og margarine sammen til en ensartet dej med en lille smule salt. L...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 810
Opskrift

Ristede brødtern

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Daggammelt brød skæres i tern. Lægges på bagepapir og ristes i ovnen ved 175 grader i ca....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 810
Opskrift

Mexicanske kyllingekebabs

Fjerkræ

Bland olivenolie, kommen, hakket koriander, saft fra lime, salt og peber i et fad. Skær...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 580

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag