Hovedretter
Nutrition facts: 51 calories 22.825 carb 25.0371 fat 10.66 fiber 16.727 protein 8.6661 fat 1.032 sugar

Video: Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

55 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Kalkun til 4 personer

Spørgsmål:

Hej Jeg skal lave retten til 4 personer. Kan man bare bruge kalkunbryst? - og hvor lang tid skal det så steges?



Svar:
Hej,
du kan sagens bruge brystet. Stegetid ? Brug et stegethermometer det er sikrest, 68-70 grader i midten
Mvh Tomas

30/07-2010 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rodfrugtschowder med bacon

Kødretter

Hak baconen i mindre stykker og steg dem sprøde i en stor gryde. Overfør baconen til køkke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1766
Opskrift

Agurkesalat med chili

Vegetar
Stærk mad

Agurkesalat med chiliHæld olien i en skål. Pil og rens hvidløgsfedene og hak dem fint. Hak...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1403
Opskrift

Amerikanske Chocolate Chip Cookies

Vegetar
Proteinrig mad

Margarine smeltes og hældes over sukker og æggene blandes i.Mel blandes med natron og salt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2269

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag