Video: Porretærte med skinke
Porretærte med skinkeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Tærtedej
-
5 stk Porre
-
150 gram Skinkestrimler
-
3 stk Æg
-
200 gram Creme fraiche 9%
-
4 tsk Hvedemel
-
1 tsk Revet muskatnød
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
2 stk Tomat
Nem porretærte med skinke
Start med at tænde din ovn på 200 grader almindelig ovn
Kom tærtedejen i en form og tryk den godt ned og prik huller med en gaffel.
Forbag den i ca 15 min.
Mens din tærtedej forbages, snittes porre i ringe og koges i 2-3 minutter så de ikke kommer i tærten rå.
Pisk æg, mel og creme fraiche sammen, tilsæt revet muskatnød og salt og peber.
Tag din tærtedej ud af ovnen og fyld med porrer og skinke - hæld din æggemasse over og bag tærten i 35 minutter.
Server med friske tomater. Velbekomme
Tips
Tærtedej kan købes i alle supermarkeder og smager fantastisk men du kan også lave den selv. Du skal bare bruge hvedemel, vand, smør og salt.
Hvis du godt kan lide din tærte lidt mere greasy kan du toppe den med revet ost inden du bager den i ovnen. Eller du kan piske det sammen med fyldet.
Er du ikke til kød i din tærte kan du prøve denne opskrift på porretærte med hytteost istedet eller denne lækre løgtærte
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brombærtærte
BrombærtærteBland hvedemel, havregryn og sukker. Skær smørret i mindre stykker og smu...
Frøsnappere med pikantost
Frøsnapper med pikantflødeostStart med at smelte smørret og tilsæt mælken og lad det afkøl...
Engelsk mørbrad i stegeso
Engelsk mørbrad i stegesoMørbradDen istandgjorte mørbrad gnides med salt. Løgene rives gro...