Video: Porretærte med hytteost
Porretærte med hytteostKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Tærtedej
-
200 gram Hytteost
-
4 stk Æg
-
70 gram Fetaost
-
3 stk Porre
-
1 stk Løg
-
1 kvist Frisk timian
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
Vegetar tærte med porre og hytteost
Start med at tænde for din ovn på 200 grader varmluft, og find en tærteform frem.
Smør den med lidt olie, pres tærtedejen ned i tærteformen, og prik nogle huller med en gaffel ned i den.
Bag derefter dejen i 10 minutter.
Bland herefter æg med hytteost, fetaost og krydderier til en samlet masse i en skål, og hak dernæst løg fint og porre i skiver.
Tag den foragte tærtedej ud, fordel æggemassen i formen, og top den med de hakkede løg og skiver af porre.
Fordel dem så det bliver jævnt. Bag tærten i ovnen i 30 minutter, og når den er færdig, lad den stå og afkøle i nogle minutter, så den sætter sig.
Din porretærte med hytteost er nu klar til servering - velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Tærtedej
Skal det går hurtigt i hverdagen er det nemmere at bruge en færdigkøbt tærtedej, men du kan med fordel lave din egen tærtedej.
Vil du gerne have kød i din porretærte kan du eventuelt bruge bacon, der giver ekstra smag og fylde, eller du kan prøve denne lækre variant med broccoli og skinke.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Berlinere
Gæren udrøres i den lunkne mælk, smør, sukker, æg og mel tilsættes. Dejen arbejdes godt ig...
Bøf Teriyaki
Lad en wok eller stegegryde blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Lad 1 spsk af...
Gratin med rosenkål og skinke
Rør mornay sauce, mel, salt og peber sammen Bring blandingen i kog ved høj varme, koger u...