Video: Klassisk gremolata
Klassisk gremolataKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
0
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
1 bdt Frisk persille
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Citron
Gremolata
Det store bundt persille skylles grundigt og duppes tørt med viskestykke.
2 -3 hvidløgsfed pilles afhængigt af størrelsen på feddene.
Herefter hakkes både persillen og hvidløgene meget fint med en skarp køkkenkniv.
Alternativt kan du benytte en hvidløgspresser.
De tre ingredienser blandes i en skål.
Voila! Du har lavet et supergodt tilbehør fx til din simreret.
Klassisk gremolata
Gremolata kan laves i mange variationer. Men dette er den klassiske. Med kun persille, hvidløg og revet citronskal.
Det er en smagssag, om man foretrækker at bruge bredbladet persille eller kruspersille.
Her på redaktionen foretrækker vi at bruge kruspersille for et mere "sprødt" bid.
Du kan også finde et par andre opskrifter på gremolata her på vores side.
Se fx opskriften på en gremolata med parmesan eller en gremolata lavet med grønkål i stedet for persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æbletærte med marcipan
Tærtebund125 g smør225 g hvedemel80 g flormelis1 sammenpisket æg1/2 tsk saltFyld3 søde rød...
Gulerodsboller
Sådan laver du gulerodsboller Riv gulerødderne groft. Opløs gæren i lunkent vand. A...
Kikærtesuppe med pancetta
Skær grøntsagerne i grove stykker og steg i olie. Tilsæt kikærter, bouillon, timian og lau...