Video: Mannagrød
MannagrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
170 gram Mannagryn
-
1.5 deciliter Letmælk
-
0.5 tsk Salt
Mannagrød
Bland mælk og mannagryn grundigt sammen i en gryde.
Grøden opvarmes til det småsimrer.
Lad det simre i 10 minutter.
Grøden røres forsigtigt, men den simrer.
Smages til med salt.
Din mannagrød er nu klar til servering. Velbekomme!
Mannagrød er lavet af mannagryn, som er udvundet fra det inderste af hvedekerner. Det er et ganske fint alternativ til havregrød.
På vores side finder du mange andre dejlige opskrifter på grød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede nakkekoteletter med ananassalsa
Klargør en grill til middelhøj varme.Rør olie, kommen, salt og peber sammen i en skål. Smø...
Mangois med fløde
Mangois med flødeHæld mælk i en gryde og bring det langsomt i kog. Del i mellemtiden...
Cidermarineret kalkun med æblesauce
Placér en bradepande i midten af ovnen og opvarm den til 160°C. Bland finthakket salvie og...