Video: Mannagrød
MannagrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
170 gram Mannagryn
-
1.5 deciliter Letmælk
-
0.5 tsk Salt
Mannagrød
Bland mælk og mannagryn grundigt sammen i en gryde.
Grøden opvarmes til det småsimrer.
Lad det simre i 10 minutter.
Grøden røres forsigtigt, men den simrer.
Smages til med salt.
Din mannagrød er nu klar til servering. Velbekomme!
Mannagrød er lavet af mannagryn, som er udvundet fra det inderste af hvedekerner. Det er et ganske fint alternativ til havregrød.
På vores side finder du mange andre dejlige opskrifter på grød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frijoles
Lad bønnerne stå i vand natten over.Placér bønnerne i en gryde og hæld vand i til det dækk...
Sandkage
Tænd ovnen på 200°C.Bland blødgjort smør og sukker sammen og tilsæt æg ét ad gangen.Tilsæt...
Hjemmelavet guf
Hjemmelavet gufStart med at find en gryde frem. Put vand og sukker i, og bring det i kog....