Video: Agurkerulle med selleri, gulerod og purløg
Agurkerulle med selleri, gulerod og purløgKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Agurk
-
1 stk Bladselleri
-
1 stk Gulerod
-
10 stk Frisk purløg
Skær selleri og gulerod i strimler på ca. 7 cm. længde.
Skær en skive på langs ad agurken og læg den på skærebrættet.
Placer strimler og et par stilke purløg på agurkeskiven, og rul agurken sammen om fyldet.
Afslut med en tandstikker og placer på et salatblad.
Spises som snack eller som tilbehør til f.eks. fisk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Barbeque hot-sovs
Saucen skal smages til for at få de rette forhold.Vær opmærksom på, at smagen forstærkes h...
Blomkålssuppe m. trøfelolie 6 brøndkarse
Del blomkålSkræl og skær kartoflen i tern. Lad kartoflerne koge i bouillon 5 minutter.Tils...
Laks med safran og babyspinat
Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran. Kog ind til en tredjedel. Tils...