Video: Puré af mango
Puré af mangoKøkken:
Ingredienser:
Dansk
1
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Puré af mango (mangopuré)
En moden mango flækkes.
Stenen fjernes.
Frugtkødet skrabes ud af skrællen og kommes i en gryde sammen med 2 spsk. vand.
Massen koges sagte til en jævn puré.
Brug evt. et piskeris eller en stavblender for en mere jævn konsistens.
Puré af mango (mangopuré) er yderst nemt at lave og smager helt fantastisk som tilbehør til fx chiagrød.
Puré af mango (mangopuré) er særdeles velegnet som tilbehør til chiagrød.
Se fx vores opskrifter på chiagrød eller på varianten med kokosmælk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med jordskokker og spinat
Pasta med jordskokker og spinatStart med at vaske og rense jordskokkerne grundigt. Skær de...
Chokoladekage med nødder
Chokoladekage med nødderSmelt smør i en gryde ved lav varme eller i mikroovnen. I mellemti...
Ægte croissanter
Ægte croissanterStart med at lune 1.5 deciliter sødmælk, så det er fingervarmt. Gøren skal...