Video: Puré af mango
Puré af mangoKøkken:
Ingredienser:
Dansk
1
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Puré af mango (mangopuré)
En moden mango flækkes.
Stenen fjernes.
Frugtkødet skrabes ud af skrællen og kommes i en gryde sammen med 2 spsk. vand.
Massen koges sagte til en jævn puré.
Brug evt. et piskeris eller en stavblender for en mere jævn konsistens.
Puré af mango (mangopuré) er yderst nemt at lave og smager helt fantastisk som tilbehør til fx chiagrød.
Puré af mango (mangopuré) er særdeles velegnet som tilbehør til chiagrød.
Se fx vores opskrifter på chiagrød eller på varianten med kokosmælk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksegryde med øl og haricot vertes
Oksegryde med øl og haricot vertes, fremgangsmåde:Skær kødet i mundrette tern og vend dem...
Brownies med skumfidus og chokolade
Sådan laver du brownies med skumfidus og chokoladeHak chokoladen i ikke alt for små stykke...
Langtidshævede boller "uden hænder"
Bland alle ingredienser, dog ikke hvedemel.Rør dejen lind med en ske og tilsæt hvedemel og...