Video: Æggemuffins med tomat, squash, løg og basilikum
Æggemuffins med tomat, squash, løg og basilikumKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
1 tsk Olivenolie
-
7 stk Æg
-
0.5 deciliter Vand
-
1 tsk Flagesalt
-
0 Sort peber
-
15 blad Frisk basilikum
-
300 gram Squash
-
25 stk Cherrytomat
-
1 tsk Smør
Æggemuffins med tomat, squash, løg og basilikum
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Hak løget fint, og sauter det på en varm pande med en smule olie.
Tag dem af panden når de er bløde.
Riv squashen groft og finhak basilikummen.
Tag en skål og tilføj æg, vand, salt og peber, squash, basilikum og de sauterede løg.
Rør det hele godt sammen så det er blandet godt, og kom derefter hele massen i smør smurte muffinsforme.
(Har du ikke det kan den også laves i et ildfast fad som en kage.)
Pres forsigtigt 2 cherrytomater ned i hver muffin så de kommer ned i æggemassen, men stadig kan ses.
(Laver du i ildfast fad så fordel tomaterne ud i faden som du synes er passende.)
Sæt formene ind i din forvarmede ovn og bag den i ca. 12 minutter.
Der må ikke være noget der er flydende efter.
Når de er færdig i ovnen stilles de til kort afkøling evt. på en rist.
Tilføj basilikummen på muffinsene og så er de klar til servering!
Velbekomme!
Tips og tricks...
Æggemuffinsene fungere rigtig fint både kolde og varme, og er gode at lave lidt ekstra af til madpakkerne.
Hvis du gerne vil prøve andre ægge retter så prøv vores æggekage med bacon og champignon eller vores æggekage med kartofler, gedeost og spinat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøf stroganoff
Bøf stroganoff Start med at skære kødet i strimler. Vend derefter kødet i en blanding af s...
Jordskokke- og rosenkålssuppe
Kog grøntsagerne i bouillonen til de er helt møre. Blend dem og jævn evt. med lidt fløde.
Kalkunbryst - appelsin- og sennepspaneret
Ovnristede kartofler: Forvarm ovnen til 200°C. Bland kartofler i skiver, hvidløg, olivenol...