Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 02/01-2020

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Svinemørbrad i ovn

Mørbrad er en populær udskæring. Den udmærker sig ved at være meget mør, da det er en muskel på dyret, der ikke bliver brugt så meget. Derudover har mørbrad også et meget lavt fedtindhold. Af den grund skal man også være meget opmærksom, når man tilbereder kødet, så det ikke bliver tørt. Hvis man får tilberedt det ordentligt, så bliver resultatet dog glimrende. Her bringer vi en opskrift på svinemørbrad i ovn, der sikrer, at kødet opnår den korrekte tilberedning.


Serveringsforslag

Til svinemørbrad anbefaler vi at servere en god omgang flødekartofler eller nogle lækre ovnbagte rodfrugter til.




Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Flæskesteg med variationer

Kødretter

Rør reven ingefær, appelsinmarmelade, presset hvidløg, sojasauce, farin, tabasco samt senn...

  1
Sværhedsgrad: 4,0 / 5
Opskrift

farmors kokos-ananaskage med knas

Vegetar

Pisk æg og sukker hvidt og skummende. tilsæt marg ,kokos og ananassaft. Rør mel og bagepul...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tzatziki med agurk og tomat

Vegetar
Fedtfattig mad

Beklæd indersiden af en si med tre lag køkkenrulle. Placér den over en skål og hæld yoghur...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag