Video: Svinemørbrad i ovn
Svinemørbrad i ovnKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Svinemørbrad
-
1 tsk Salt
-
1 spsk Peber
-
1 bdt Timiankviste
-
20 gram Smør
Sådan laver du svinemørbrad i ovn
Afpuds svinemørbraden, og fordel salt og peber godt rundt om den.
Smelt smør på en pande tilsat timiankviste, og brun hele overfladen på mørbraden.
Læg mørbraden i et ildfast fad ,og giv den 20 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader.
Tag mørbraden ud, og lad den hvile lidt, før du skærer den ud.
God appetit.
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Svinemørbrad i ovn
Mørbrad er en populær udskæring. Den udmærker sig ved at være meget mør, da det er en muskel på dyret, der ikke bliver brugt så meget. Derudover har mørbrad også et meget lavt fedtindhold. Af den grund skal man også være meget opmærksom, når man tilbereder kødet, så det ikke bliver tørt. Hvis man får tilberedt det ordentligt, så bliver resultatet dog glimrende. Her bringer vi en opskrift på svinemørbrad i ovn, der sikrer, at kødet opnår den korrekte tilberedning.
Serveringsforslag
Til svinemørbrad anbefaler vi at servere en god omgang flødekartofler eller nogle lækre ovnbagte rodfrugter til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte gulerødder med vinaigrette
Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Lad dem simre i et ildfast fad med vin, s...
Jordbærdessert
Læg jordbærrene i en skål. Drys farin og vanillesukker over og bland det godt. Lad det hel...
Dampet torsk med blomkål og safran
Skær blomkål i kvarte på langs. Skær hver kvart i skiver (på ca. 1 cm tykkelse) på langs....