Grillretter Hovedret
Nutrition facts: 364 calories 12.375 carb 2.2 fat 9.75 fiber 18.9325 protein 0.6505 fat 0.15 sugar

Video: Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 02/01-2020

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Svinemørbrad i ovn

Mørbrad er en populær udskæring. Den udmærker sig ved at være meget mør, da det er en muskel på dyret, der ikke bliver brugt så meget. Derudover har mørbrad også et meget lavt fedtindhold. Af den grund skal man også være meget opmærksom, når man tilbereder kødet, så det ikke bliver tørt. Hvis man får tilberedt det ordentligt, så bliver resultatet dog glimrende. Her bringer vi en opskrift på svinemørbrad i ovn, der sikrer, at kødet opnår den korrekte tilberedning.


Serveringsforslag

Til svinemørbrad anbefaler vi at servere en god omgang flødekartofler eller nogle lækre ovnbagte rodfrugter til.




Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ragout med kylling og grøntsager

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær roden af porrerne og fjern de yderste, grove blade. Skræl gulerødderne. Skær grønsage...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 941
Opskrift

Påskelam med kartofler og artiskok

Kødretter

Forvarm ovnen til 190°C. Knus en kvist rosmarin i en morter. Tilsæt salt, peber og 1/...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 935
Opskrift

Dansk farsbrød med svine- og oksekød

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Champignons og soltørrede tomater hakkes fint (næsten til en ensartet masse), og blandes m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1747

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag