Video: Ingefærkylling
IngefærkyllingKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
14
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2.3 spsk Rapsolie
-
3 stk Kyllingefilet
-
4 stk Hvidløgs fed
-
4 spsk Fiskesauce
-
3 spsk Østerssauce
-
2 spsk Rørsukker
-
8.1 stk Hvid peberkorn
-
3.4 cm Ingefær
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1.2 stk Grøn peberfrugt
-
1.2 stk Gulerod
-
1.2 stk Løg
-
4.1 deciliter Jasminris
-
6.3 deciliter Vand
Forberedelse:
Halver peberfrugterne og skær dem i strimler.
Halver løget og snit det.
Skræl guleroden/gulerødderne og skær den/dem i tynde skiver.
Afskal hvidløgsfedende og hak dem groft.
Skræl ingefæren og halver den på tværs.
Skær derefter ingefæren i strimler på langs.
Knus peberkornene i en morter.
Bland fiskesauce, østerssauce, sukker og de knuste peberkorn.
Klip lidt koriander med både stilk og blade til pynt.
Halver kyllingefiletterne på langs og skær dem på tværs i tynde strimler.
Tilberedning:
Opvarm en wok med høj varme.
Tilsæt derefter olie, kyllingestrimler og hvidløg.
Lynsteg i 2 min.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lynsteg i 3 min.
Husk at sætte risene over (1,5 del vand til 1 del ris), så de er klar, når du er færdig med at lynstege!
Hæld retten på et fad eller portionsanret med jasminrisene og pynt med korianderblade på stilke.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Luxus rejecocktail
Luxus rejecocktailSelleripuré Skræl sellerien og skær den ud i mindre stykker. K...
Hjemmelavet müsli
Hjemmelavet müsliStart med at tænde ovnen på 150 grader og gør en beklædt bageplade klar.H...
Nem spaghetti bolognese
Spaghetti Bolognese, nem, fremgangsmåde:Svits hakket løg, hakkede gulerødder og presset hv...