Video: Suppe - Asiatisk kyllinge- og nuddelsuppe med ingefær og chili
Suppe - Asiatisk kyllinge- og nuddelsuppe med ingefær og chiliKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
100 gram Nudler
-
1.5 liter Hønsebouillon
-
3 stk Skalotteløg
-
6 skive Ingefær
-
2 spsk Fish sauce
-
300 gram Kogt kylling
Tilbehør
-
0 Adzuki bønnespire
-
0 Frisk mynte
-
0 Frisk grøn chili
-
0 Lime
Placer nudlerne i en stor skål.
Hæld kogende vand over, så de er dækket.
Lad dem stå, til nudlerne er bløde, ca. 5 min.
Hæld vandet fra.
Bland bouillon, skiveskårne skalotteløg, ingefær i skiver samt fishsauce i en stor gryde.
Bring suppen i kog, skru ned til lav varme og lad den simre i 10 min.
Fjern ingefærskiverne fra suppen og bring den i kog igen.
Tilsæt nudler og kogt kylling i tern.
Lad det simre, til kyllingekødet er gennemvarmet, ca. 3 min.
Hæld suppen i skåle og lad hver spisende selv fylde bønnespirer, mynte samt hakket chili i suppen efter ønske.
Pres limesaft over suppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Torsk i fad
Torsk i fad Forvarm først ovnen til 200 grader. Rør derefter fløde og citronsaft samm...
Kalvelårtunge grillet med rosmarin og citron
Grillet kalvelårtunge med rosmarin og citronKalvelårtungen afpudses.Opvarm en penslet gril...
Rosenkål med rasp
Rosenkål med raspSkyl rosenkålene. Skær et "X" i hver kål (ca. 0.25 cm dybt), så bliver de...