Video: Chilligryde
ChilligrydeKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
150 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 tsk Olie
-
1 stk Løg
-
100 gram Kogte bønner
-
1 deciliter Oksebouillon
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Frisk chili
-
1 spsk Tomatpure
-
200 gram Grønkål
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Svits oksekødet i olien, hak løget og lad det svitse med. Skyl bønnerne og kom dem ned til oksekødet sammen med bouillon, hakket hvidløg, hakket chilli og tomatpuré og lad retten småsimre i 5 min. Skyl og rib grønkålen og hak den fint. Vend grønkålen i kødet, kog op og smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Woo Woo
Hæld alle ingredienserne i et collins glas over isterninger. Rør og servér.
Krydrede og dampede muslinger
Skrub muslingerne og klargør dem. Vær opmærksom på, at muslinger, der ikke enten er lukked...
Braiserede oksestrimler med grøn peber
Vend oksestrimlerne i mel, salt og peber. Opvarm olien i en stor gryde. Brun kødet på alle...