Video: Paprikakartofler
PaprikakartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
0 Kartofler
-
0 Rapsolie
-
0 Paprika
-
0 Flagesalt
-
0 Friskkværnet peber
... som nok sådan cirka er min yndlingsmåde at få kartofler på. De er helt enkle at lave, smager skønt (og meget bedre end de skiveskårne kartofler, man kan købe på frost) og kan bruges som tilbehør til rigtig mange retter; her serveret med sprødstegt andebryst, halve bagte hvidløg og lynstegt grønt (rødløg, champignons, gulerødder og broccoli). Tænd ovnen på 200 grader.
Rens kartoflerne og lad skrællen blive på.
Skær dem i tynde skiver (eller både, stænger eller hvad man foretrækker).
Kom dem i en frysepose med rapsolie, godt med paprika, salt og peber, ryst det hele godt rundt, så olie og krydderier fordeler sig på kartoffelskiverne, og kom dem på en bradepande med bagepapir (eller i et ovnfast fad).
Bag ca 45-60 minutter og server.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbær ice cream soda
1. Skær letoptøet vanlijeis i mindre stykker og kom isen i glasset. 2. Hæld jordbærpuré e...
Indonesisk kyllingesuppe
Partér kyllingen, læg den i en gryde med nok vand til at dække den og tilsæt salt, peberko...
Grillede cheeseburgere
Grillede cheeseburgereVask og skær tomat i skiver. Vask også salatbladene og læg begge del...