Video: Paprikakartofler
PaprikakartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
0 Kartofler
-
0 Rapsolie
-
0 Paprika
-
0 Flagesalt
-
0 Friskkværnet peber
... som nok sådan cirka er min yndlingsmåde at få kartofler på. De er helt enkle at lave, smager skønt (og meget bedre end de skiveskårne kartofler, man kan købe på frost) og kan bruges som tilbehør til rigtig mange retter; her serveret med sprødstegt andebryst, halve bagte hvidløg og lynstegt grønt (rødløg, champignons, gulerødder og broccoli). Tænd ovnen på 200 grader.
Rens kartoflerne og lad skrællen blive på.
Skær dem i tynde skiver (eller både, stænger eller hvad man foretrækker).
Kom dem i en frysepose med rapsolie, godt med paprika, salt og peber, ryst det hele godt rundt, så olie og krydderier fordeler sig på kartoffelskiverne, og kom dem på en bradepande med bagepapir (eller i et ovnfast fad).
Bag ca 45-60 minutter og server.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frikadeller uden æg
Frikadeller uden ægHak løgene og bland dem med det hakkede kød, mel, mælk, salt og peber i...
Chokolade cookies
Tag smøret ud af køleskabet så det har rum temperatur Pisk smør med både sukker og farinTi...
Majsbrød
Kom alle ingredienser i en skål - hold lidt igen med hvedemelet. Ælt dejen sammen med en g...