Video: Terrine med kyllingelever
Terrine med kyllingeleverKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Kæbeklump
-
300 gram Svinespæk
-
300 gram Kyllingelever
-
2 stk Skalotteløg
-
2 spsk Revet citronskal
-
2 spsk Cognac
-
2 spsk Tør hvidvin
-
3 stk Æggehvide
-
2 spsk Havsalt
Hak svinekæber og spæk fint i en maskine eller få slagteren til det.
Puds leverne af og halvér dem.
Vend lever, kød og spæk sammen.
Tilsæt vin og cognac og lad det marinere i et par timer.
Hak låget fint og bland det sammen med kødblandingen, salt, peber, citronskal og æggehvider.
Fordel massen i rugbrødsform og bag terrinen i vandbad i 3 timer ved 125 grader.
Lad det køle af, og servér med syltede agurker og sennep.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græskarboller
Langtidshævede græskarbollerDen første dag laves dejen så den kan sættes i køleskabet til...
New York Style Pizzadej
Trin 01:Kom vand og gær i en skål, bland indtil gæren er opløst og sæt til side.Kom mel, s...
Chili con carne med svin og knoldselleri
Læg bønnerne i blød natten over.Kog dem næste dag i rigeligt nyt vandeller grønsagsbouillo...