Video: Boller med nødder og bær
Boller med nødder og bærKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
50 gram Finthakkede hasselnødder
-
50 gram Tørret abrikos
-
50 gram Gær
-
3 deciliter Vand
-
2 spsk Olie
-
0.5 deciliter Tranebær
-
1 tsk Køkkensalt
-
8 deciliter Speltmel
-
1 deciliter Blandede frø
1. Rist nødderne på en tør pande. Gnub skallerne af. Hak nødderne groft. Skær abrikoser i små tern. 2. Smuldr gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt 2 spsk. olie, nødder, abrikoser, tørrede bær, salt og næsten alt melet. 3. Ælt dejen godt. Lad det hæve i 30 min. 4. Ælt dejen igen. Del dejen i 15 stykker. Lad dem hæve tildækket i 30 min. Pensl med olie og drys med frø. Dæk med plastfilm. 4. Stil pladen i fryseren lige efter hævning og frys med. 5. Bag de frosne boller midt i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bechamel sauce
Steg det hakkede løg i smør til det bliver blødt. Rør melet i og lad det stege i yderliger...
Pekingand
Har du godt med tid, så skal du ikke snyde dig selv for hjemmelavet peking and - det smage...
Andebryst med sauce af ristet hvidløg
Sauce: Hvidløgsfedene skæres over på midten og olie hældes over. Det bages i en varm ovn v...