Video: Svinekæber med nye kartofler og kålsalat
Svinekæber med nye kartofler og kålsalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
8 stk Svinekæber
-
1 stk Løg
-
2 fed Hvidløg
-
2 stk Laurbærblad
-
600 gram Nye kartofler
-
20 gram Smør
-
15 stk Rosenkål
-
1 stk Æbler
-
1.2 spsk Æbleeddike
-
1 spsk Rapsolie
Svinekæber med nye kartofler og kålsalat
Kom svinekæberne i en gryde og dæk dem med koldt vand.
Tilsæt to store spiseskefulde salt og kog det hele op.
Lad det koge i to minutter og hæld så vandet fra.
Dæk svinekæberne med vand igen og tilsæt så løg, hvidløg, laurbærblad og 10 peberkorn.
Kog svinekæberne ved lav / middel varme i 1-1 1/2 time, indtil de er møre.
Tag kæberne op på en tallerken og dæk dem til med film.
Sigt kogevandet og kog det ind til 1-2 dl, til det får en lidt tykkere konsistens.
Smag det til med salt og peber.
Blend evt. saucen med kogt persille eller grønkål lige før servering.
Kartofler:
Rens kartoflerne for jord og skyl dem.
Kom kartoflerne i en gryde med salt.
Kog dem ved middel varme i 8-10 minutter, til de er møre.
Hæld vandet fra og tilsæt smør, salt og rigeligt peber.
Salat:
Fjern de yderste blade fra rosenkålene, hvis de er bløde.
Skyl kålene og æblet og tør dem.
Halver kålene og snit dem fint.
Kom dem i en skål og krydr med salt og eddike.
Skær æblet i tern på 1/2 cm og kom stykkerne i skålen.
Tilsæt olien efter 10 minutter.
Muskatnød:
Kog muskatnøden i rigeligt vand ved middel varme i 1 time.
Servering:
Varm kæberne i saucen og anret dem.
Blend saucen med kogt persille eller grønkål og smag den til.
Vend salaten med kartoflerne og anret dem ved kæberne.
Fordel saucen og riv til sidst den kogte muskatnød ud over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmos
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmosBrun kødet i halvdelen af fedtstoffet. Når kødet e...
Veganske pandekager
Veganske pandekagerRør hørfrøene op med vand i en stor skål, og lad det stå i 5 minutter i...
Spicy tunsandwich
Spicy tunsandwichStart med at riste dine to sandwichbrød i en paninigrill. De skal ikke sk...