Oksekebab: 1. Rør en fars af kød + krydderier. 2. Lad farsen hvile 20 min. 3. Rul farsen i 8 små pølser. 4. Pensl dem med olie. 5. Steg dem 6 - 8 min

Oksekebab med rissalat

Oksekebab med rissalat
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Hovedret

17


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nemt rosmarinbrød

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Gæren smuldres i et dejfad. Tilsæt salt. Hæld vandet over gæren og rør til gæren er oplø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Luksus tunmousse

Proteinrig mad
Fiskeretter

Bland tun, hakket løg, creme fraiche og citronsaft i en skål. Udblød husblas og smelt det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Marinerede bønner

Vegetar
Vegansk Mad

Bønnerne blancheres et øjeblik. Pisk ingredienserne til marinaden sammen med finthakket...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag