Video: Oksekebab med rissalat
Oksekebab med rissalatKøkken:
Ingredienser:
Andet
17
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Rød chili
-
1 tsk Revet ingefær
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Garam masala krydderi
-
0.5 tsk Chilipulver
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Spidskommen
-
1 bdt Frisk persille
-
1 stk Æg
-
1 spsk Olie
-
4 deciliter Grove ris
-
1 spsk Olie
-
100 gram Tørret abrikos
-
2 stk Løg
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Oksekebab:
1. Rør en fars af kød + krydderier.
2. Lad farsen hvile 20 min.
3. Rul farsen i 8 små pølser.
4. Pensl dem med olie.
5. Steg dem 6 - 8 min på hver side.
Rissalat:
1. Kog ris.
2. Svits først løg og derefter champignoner.
3. Tilsæt peberfrugter og abrikoser (i tern) og lad dem stege ved middelvarme i 5 min.
4. Bland risene i.
5. Smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Figen i chokolade
Smelt chokoladen i et vandbad. Tilsæt fløde under konstant omrøring.Fyld fignerne med mand...
Krabbesalat
Dræn krabbekødet i en si og fjern evt. skalrester.Hvis det ønskes, kan krabbekødet hakkes...
Makrel i ovn
Makrel i ovnVarm ovnen op til 180°C.Rens makrellen godt, men lad hoved og hale blive på. S...