Video: Varm auberginesalat
Varm auberginesalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olivenolie
-
2 stk Aubergine
-
1 stk Rødløg
-
2 spsk Kapers
-
4 stk Tomat
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 spsk Balsamico
Varm olien i panden.
Tilsæt auberginer og lad det koge i 10 minutter indtil de er gyldne og bløde.
Tilsæt rødløg, kapers, tomater, persille og balsamico og bland godt
Tag panden af varmen og lad salaten afkøle i 10 minutter før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med rosmarin, tomat og pancetta
Skær hvidløgene i tynde skiver, fordel dem sammen med tomater , salt, peber, rosmarin og s...
Morgen boller
Aften:Rør gæren ud i mælken. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbag...
Limekløfter med citronmelisse
Anvendes til at dekorere tærter og desserter men ser også fin ud på patéer og retter med f...