Video: Varm auberginesalat
Varm auberginesalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olivenolie
-
2 stk Aubergine
-
1 stk Rødløg
-
2 spsk Kapers
-
4 stk Tomat
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 spsk Balsamico
Varm olien i panden.
Tilsæt auberginer og lad det koge i 10 minutter indtil de er gyldne og bløde.
Tilsæt rødløg, kapers, tomater, persille og balsamico og bland godt
Tag panden af varmen og lad salaten afkøle i 10 minutter før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vinaigrette med basilikum, mynte og appelsin
Blend alle ingredienserne i en blender. Blandingen skal have en flydende, men fyldig konsi...
Skaldyrsfad
SkaldyrsfadOpskriften er opdelt i henholdsvis selve anretningen og tilberedningen af maden...
Vintersalat
Sådan laver du vintersalat Riv bladene fra stokken af grønkålen. Skyl bladene grundigt, og...