Braiseret lammehals med piment d'espelette

Braiseret lammehals med piment d'espelette
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 06/05-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Couscous-deller

Stærk mad
Kødretter

Kom couscous i 1½ dl kogende vand og lad det stå i ca. 5 min. Rør kødet med salt, peber,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gallopkringle

Vegetar

Mel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen. Kold, fast smør hakkes i. Sukker, æg og mælk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Braiseret kyllingebryst med sauce af soltørrede tomater

Fjerkræ

Drys kyllingebrysterne med salt og peber. Varm olien i en stor pande og steg kødet gyldent...

  1
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag