Video: Braiseret lammehals med piment d'espelette
Braiseret lammehals med piment d'espeletteKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Lammehals
-
2 spsk Hvedemel
-
3 stk Skalotteløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Tør vermouth
-
1 spsk Koncentreret tomatpure
-
1 stk Gulerod
Krydr halsen godt (hel eller i skiver), og vend i hvedemel.
Brun godt af i en gryde.
Tag op.
Skær gulerod, løg og hvidløg i tern, og steg gyldent i gryden.
Tilsæt tomatpuré, og rist af i et par minutter.
Tilsæt en tsk piment d'espelette (alternativt en tsk paprika).
Dæk med vermouth, og lad det hele simre i et par timer til kødet er mørt.
Servér med nye kartofler, groft brød og salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bananfritter med marinerede jordbær
Skær jordbærrene i kvarte og marinér dem i cognac og flormelis. Dej: Rør æg, mælk, mel og...
Fyldte peberfrugter
Fyldte peberfrugterSkær et "låg" af peberfrugterne og tøm peberfrugterne for frø og skille...
Æblegløgg
ÆbleglöggKog æblejuice og 10 kanel stænger op, sluk for varmen og lad det trække i en halv...