Video: Braiseret lammehals med piment d'espelette
Braiseret lammehals med piment d'espeletteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Lammehals
-
2 spsk Hvedemel
-
3 stk Skalotteløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Tør vermouth
-
1 spsk Koncentreret tomatpure
-
1 stk Gulerod
Krydr halsen godt (hel eller i skiver), og vend i hvedemel. Brun godt af i en gryde. Tag op. Skær gulerod, løg og hvidløg i tern, og steg gyldent i gryden. Tilsæt tomatpuré, og rist af i et par minutter. Tilsæt en tsk piment d'espelette (alternativt en tsk paprika). Dæk med vermouth, og lad det hele simre i et par timer til kødet er mørt. Servér med nye kartofler, groft brød og salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salsa af mango, agurk og tørret abrikos
Kernerne skrabes ud af agurken. Agurkekødet skæres i små tern og saltes let. lad dem d...
Den bedste banankage
Sådan laver du den bedste banankage Tænd ovnen på 175°. Først pisker du sukker, vanilje...
Marineret oksemørbrad med peberrodskartoffelmos
Gnid mørbraden med masser af salt og peber. Knus ca. 1/4 af rosmarinnålene sammen med et f...