Forretter Påske Hovedret Forår
Nutrition facts: 1923 calories 35.845 carb 6.02775 fat 2.9 fiber 13.1075 protein 2.9435 fat 4.86 sugar

Video: Braiseret lammehals med piment d'espelette

Braiseret lammehals med piment d'espelette

Braiseret lammehals med piment d'espelette

Braiseret lammehals med piment d'espelette
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 06/05-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chili og Citron marineret Kylling i flødesauce

Stærk mad
Fjerkræ

Skær kyllinge fileterne i tynde strimler. Riv skrællen af citronen med et fint rivejern....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 673
Opskrift

Asparges og nye kartofler i sursød sauce med koteletter

Kødretter

Sursød-rabarbersauceRens rabarberne og skær dem i ca. 1 cm. stykker. Kog rabarberne med li...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 612
Opskrift

Senneps- og dilddressing

Vegetar
Vegansk Mad

Pisk sennep, eddike, vand, sukker og salt sammen i en skål. Tilsæt olie i en tynd strå...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 604

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag