Video: Farseret svinemørbrad
Farseret svinemørbradKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
600 gram Svinemørbrad
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
250 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1 stk Æggeblomme
-
100 gram Løg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
25 gram Smør
-
3 deciliter Svinebouillon
-
1 deciliter Piskefløde 38%
Mørbraden befries for sener og hinder.
Mørbraden flækkes halvt igennem. Det hakkede kød med hakket løg, peberfrugt og æggeblomme røres sammen.
Krydres med salt og peber. Farsen bredes ud på mørbraden, lukkes og bindes omkring den. Alle sider brunes i smør i en stegegryde.
Krydres med salt og peber og bouillon hældes ved. Lad den stege 20-25 min. i alt.
Tag den op og hæld bouillon og fløde i. Bring det i kog og smag sovsen til. Serveres med kogte kartofler.
Vin - Commuter Cuvee Pinot Noir - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Grochau Cellars LLC, Oregon, USA, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Commuter Cuvee Pinot NoirCommuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæret på det naturlige gær og lagret 7 måned... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnbagt æggekage med hakket kød
Pisk æggene løst med en gaffel og rør dem i kødet med en håndmixer sammen med mælken. Når...
Pariserbøf
PariserbøfForm kødet til fire flade bøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i sm...
Marineret kalvelever
Sådan laver du marineret kalvelever Skær leveren i ca. 1 cm tykke skiver og rens dem for h...