Video: Æblekage med marcipan og mandler
Æblekage med marcipan og mandlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
600 gram Æbler
-
100 gram Sukker
-
100 gram Usaltet smør
-
100 gram Groftrevet marcipan
-
2 tsk Bagepulver
-
150 gram Hvedemel
-
1 stk Revet skal og saft fra appelsin
-
1 spsk Mandelflager
-
1 spsk Groft sukker
Skræl æblerne og skær dem i smalle både.
Rør smør og sukker godt sammen.
Tilsæt marcipan og æg.
Bland det godt og kom mel og bagepulver i dejen.
Vend æblestykkerne i dejen og saft og skal fra appelsinen.
Kom det hele i et smurt ovnfast fad og drys med hakkede mandler.
Bages 30-40 min. ved 175 g på midterste ovnrille.
Kan spises kold eller lun med f.eks. is, creme fraiche eller flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grøn kartoffelsalat
Sådan laver du din grønne kartoffelsalatSkræl kartoflerne. Hvis det er sommer, som brug de...
Flæskestegssovs
Sådan laver du flæskestegssovsSæt først flæskestegen i ovnen. Flæskestegen skal...
Omelet med krydderurter
Krydderurterne hakkes groft (der anvendes mængder efter egen smag). Æggene piskes sammen m...