Video: Æblekage med marcipan og mandler
Æblekage med marcipan og mandlerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
600 gram Æbler
-
100 gram Sukker
-
100 gram Usaltet smør
-
100 gram Groftrevet marcipan
-
2 tsk Bagepulver
-
150 gram Hvedemel
-
1 stk Revet skal og saft fra appelsin
-
1 spsk Mandelflager
-
1 spsk Groft sukker
Skræl æblerne og skær dem i smalle både. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt marcipan og æg. Bland det godt og kom mel og bagepulver i dejen. Vend æblestykkerne i dejen og saft og skal fra appelsinen. Kom det hele i et smurt ovnfast fad og drys med hakkede mandler. Bages 30-40 min. ved 175 g på midterste ovnrille. Kan spises kold eller lun med f.eks. is, creme fraiche eller flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Engelsk mørbrad i stegeso
Engelsk mørbrad i stegesoMørbradDen istandgjorte mørbrad gnides med salt. Løgene rives gro...
Tranebærbudding med vanillesauce
Smør en metalbeholder eller en kaffedåse. Skyl tranebærrene og dup dem tørre. Bland mel...
Fennikelgratin
Rengør fennikel og skær den i halve. Svits fennikelstykkerne i smør i 5 min. og tilsæt mel...