Video: Vanillesauce med fløde
Vanillesauce med flødeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
2 deciliter Fløde 9%
-
35 gram Sukker
-
1 stk Vanillestang
Pisk æggeblommer og 1/2 dl fløde sammen i en skål.
Kog resten af fløden op med sukker og vaniljestang, og pisk det over i æggeblandingen.
Kom det tilbage i gryden, og varm op til ca. 80° under omrøring.
Saucen må endelig ikke koge.
Sigt og afkøl saucen, omrør det første minut.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frikadeller af champignon og valnødder med peberfrugt coulis
Dressing: Rist peberfrugten i en varm ovn, indtil den er sort. Den afkøles og skindet pill...
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomater
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomaterStart med at tænde ovnen på 225 grader va...
Bagte kastanier
Lav et kryds øverst i kastanjerne med en lille kniv, og stil dem i et fad med havsalt. Ba...