Video: Ostegratinerede svinekoteletter
Ostegratinerede svinekoteletterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Svinekoteletter
-
1 spsk Usaltet smør
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Paprika
-
1 stk Æbler
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
6 stk Ost i skiver
-
800 gram Kogte kartofler
-
1 tsk Usaltet smør
-
1 stk Løg
Koteletterne steges ca 3 min på hver side i fedtstoffet, paprika drysses over og der krydres med salt og peber. Koteletterne lægges i et smurt ovnfast fad. Æblebåde og ringe af grøn peberfrugt lægges over kødet og dækkes med osten. Kartoffelskiverne steges i lidt fedtstof sammen med det hakkede løg og kommen. De stegte kartofler lægges ved siden af koteletterne. Fadet sættes i ovnen i ca. 15 min ved 250 grader C. Der serveres salat og flute og friske tomater til.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet tun med krydderier
Skær tunen ud i bøffer. Læg bøfferne på en tallerken. Blend alle ingredienserne til mar...
Grillede nye kartofler med urter og parmesan
Slik laver du lækre grillede nye kartofler med urter og parmesanPil eller skrub godt karto...
Bær is
Kom yoghurt, fløde, bær og melis i en foodprocessor og blend til massen er ensartet. Anr...