Video: Ostegratinerede svinekoteletter
Ostegratinerede svinekoteletterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Svinekoteletter
-
1 spsk Usaltet smør
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Paprika
-
1 stk Æbler
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
6 stk Ost i skiver
-
800 gram Kogte kartofler
-
1 tsk Usaltet smør
-
1 stk Løg
Koteletterne steges ca 3 min på hver side i fedtstoffet, paprika drysses over og der krydres med salt og peber.
Koteletterne lægges i et smurt ovnfast fad.
Æblebåde og ringe af grøn peberfrugt lægges over kødet og dækkes med osten.
Kartoffelskiverne steges i lidt fedtstof sammen med det hakkede løg og kommen.
De stegte kartofler lægges ved siden af koteletterne.
Fadet sættes i ovnen i ca. 15 min ved 250 grader C.
Der serveres salat og flute og friske tomater til.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dansk gullasch
Dansk gullash Roastbeef eller andet skært oksekød skæres i terninger på ca. 2x2 cm. Løg og...
Hï Tropical Breeze
Sådan laver du opskriften:1. Fyld et highball-glas med isterninger.2. Hæld ananasjuice, fe...
Bruschetta med avocado, cherrytomat og mozzarella
Skær avocadoerne i skiver. Del cherrytomaterne og marinér dem med limesaft, hakket chilli,...