Video: Kanelkager med mandler
Kanelkager med mandlerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
8
Tilberedningstid
3 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Æg
-
200 gram Hvedemel
-
75 gram Brun farin
-
1 tsk Kanel
-
150 gram Blødt smør
-
1 stk Sammenpisket æg til pensling
-
0 Perlesukker
-
0 Hakkede mandler
Tænd ovnen på 185c. Pisk ægget sammen og halver det. Kom ½ æg i dejen, rest til pinsling. Rør denne dej med hænderne da den bliver ret stiv. Bland smør og farin sammen tilsæt øvrige indgredienser. Rul dejen til en lang pølse og pak den ind i husholdningsfilm og læg i køleskabet i 2-3 timer. Skær dejen i skiver på 1cm tykkelse, læg dem på en bageplade og tyk dem med håndfladen. Pensles med resten af ægget Drys med perlemelis og hakket mandler. Sæt pladen midt i ovnen og bag i 15-20 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kejserpandekager med mascarpone
Lækre kejserpandekager med mascarpone Del halvdelen af æggene i hvide og blomme. Æggeblomm...
Blinis med laks
Sådan laver du blinis med laks Dej: Først blandet du bagepulver, mel og salt i en skål. De...
Chiligryde
ChiligrydeSvits løg og hvidløg i olien. Tilsæt kødet og svits det godt, indtil det er brun...