Video: Unghane med ricotta
Unghane med ricottaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel unghane
-
1 bæger Ricotta
-
1 deciliter Revet parmesan
-
2 stk Hakket hvidløgs fed
-
1 stk Skal af citron
-
1 deciliter Friske krydderurter
-
0 Salt
-
0 Friskkværnet peber
Bland ricotta med friskrevet parmesan, finthakket hvidløg, revet citronskal og finthakkede krydderurter (f.eks. basilikum, timian og oregano).
Smag blandingen til med salt og peber.
Parter hanekyllingen og løsn derefter skindet på hvert enkelt stykke.
Læg en stor skefuld af ricottafyldet på hvert stykke kød, læg skindet henover igen og pres forsigtigt så fyldet fordeler sig.
Drys skindet med salt og steg hanekyllingen i ovnen ved 200 grader i 50-60 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Banandrik
Først skal yoghurten drænes. Yoghurten drænes ved at lægge et rent viskestykke i en sigte....
Stegte og tørrede karl johan svampe
Svampene rengøres med et fugtigt klæde.Svampene skæres i kvarte og steges i smør og olie v...
Små fiskeboller
Skær hvedebrødet i små stykker og blød dem op i koldt vand. Mærk med fingerspidserne på fi...