Video: Unghane med ricotta
Unghane med ricottaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
8
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel unghane
-
1 bæger Ricotta
-
1 deciliter Revet parmesan
-
2 stk Hakket hvidløgs fed
-
1 stk Skal af citron
-
1 deciliter Friske krydderurter
-
0 Salt
-
0 Friskkværnet peber
Bland ricotta med friskrevet parmesan, finthakket hvidløg, revet citronskal og finthakkede krydderurter (f.eks. basilikum, timian og oregano). Smag blandingen til med salt og peber. Parter hanekyllingen og løsn derefter skindet på hvert enkelt stykke. Læg en stor skefuld af ricottafyldet på hvert stykke kød, læg skindet henover igen og pres forsigtigt så fyldet fordeler sig. Drys skindet med salt og steg hanekyllingen i ovnen ved 200 grader i 50-60 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fuldkornstortilla
Bland de to slags mel og salt i en skål. Bland vand og olie og rør det sammen med melbland...
Krydret kødgryde
Skær pølsen i skiver. Steg pølseskiverne på en pande. Brun oksekødet i en gryde. Tilsæt...
Krabbeomelet
Slå æggene ud og krydr dem med salt og peber. Klargør krabbekødet ved at fjerne evt. stump...