Video: Chocolade-cremé brûleé
Chocolade-cremé brûleéKøkken:
Ingredienser:
Fransk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Sødmælk
-
100 gram Sukker
-
2 stk Vanillestang
-
75 gram Hakket mørk chokolade
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
Chocolade-cremé brûleé
Varm mælk, fløde og vanilje i en gryde og sæt den til side, når temperaturen når 60 grader.
Hæld derefter massen i den hakkede chokolade og rør til chokoladen er smeltet.
Fyld massen i 2 forme.
Sæt formene i en dyb bradepande med kogende vand.
Vandet skal gerne dække den nederste cm af formene.
Bag derefter ved 125 grader i 25 min.
Cremen skal virke fast.
Stil formene på køl til de er helt kolde.
Fordel en teske sukker på overfladen og karamellisér under grillen i ovnen eller med en lille brænder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges med skinke
Bræk den nederste, evt. træede ende af aspargesene og skyl dem i koldt vand. Sæt ovnen på...
Vinaigrette med bacon og balsamico
Steg bacon på en pande. Fjern skiverne fra panden; det er stegefedtet, der skal bruges i d...
Græsk nytårskage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en rund kageform grundigt.Pisk smør og sukker sammen i en sk...