Video: Chocolade cremé brûleé
Chocolade cremé brûleéKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Dessert
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Sødmælk
-
100 gram Sukker
-
10 gram Vanillestang
-
75 gram Hakket mørk chokolade
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
Varm mælk, fløde og vanilie i en gryde og sæt den til side når temperaturen når 60 grader. Hæld det derefter i chokoladen og rør til chokoladen er smeltet. Sæt formene i en dyb bradepande med kogende vand. Vandet skal gerne dække den nederste cm af formene. Bag derefter ved 125 grader i 25 min. Cremen skal virke fast. Stil dem på køl til den er helt kold. Fordel en tsk sukker på overfladen og karamellisér under grillen i ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ristaffel med svinekød
Sådan laver du ristaffel med svinekødStart med at pille løg og hvidløg, og hak dem fint. V...
Mexicansk gryderet med grønne chili og svinekød
Bønner lægges i blød dagen før. Svits hakket løg i olie i en stor gryde over jævn varme t...
Auberginekompot
Skær auberginen i tern, hak hvidløgsfed og løg og læg det i en kasserolle. Tilsæt revet ci...