Video: Chocolade-cremé brûleé
Chocolade-cremé brûleéKøkken:
Ingredienser:
Fransk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Sødmælk
-
100 gram Sukker
-
2 stk Vanillestang
-
75 gram Hakket mørk chokolade
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
Chocolade-cremé brûleé
Varm mælk, fløde og vanilje i en gryde og sæt den til side, når temperaturen når 60 grader.
Hæld derefter massen i den hakkede chokolade og rør til chokoladen er smeltet.
Fyld massen i 2 forme.
Sæt formene i en dyb bradepande med kogende vand.
Vandet skal gerne dække den nederste cm af formene.
Bag derefter ved 125 grader i 25 min.
Cremen skal virke fast.
Stil formene på køl til de er helt kolde.
Fordel en teske sukker på overfladen og karamellisér under grillen i ovnen eller med en lille brænder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Yoghurtkage med marmelade
Pisk æg sammen med sukker, yoghurt, mel og vanillesukker. Hæld blandingen i en smurt form...
Tartouillat - kirsebærkage
Tartouillat - KirsebærkageSigt mel og sukker ned i en skål.Tilsæt vanillesukker og bagepul...
Krabbe- og mangotartar med hindbærdressing
Tartar: Rengør skalotteløg og mango og hak dem fint. Krabbekød og koriander hakkes også fi...