Video: Chocolade-cremé brûleé
Chocolade-cremé brûleéKøkken:
Ingredienser:
Fransk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Sødmælk
-
100 gram Sukker
-
2 stk Vanillestang
-
75 gram Hakket mørk chokolade
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
Chocolade-cremé brûleé
Varm mælk, fløde og vanilje i en gryde og sæt den til side, når temperaturen når 60 grader.
Hæld derefter massen i den hakkede chokolade og rør til chokoladen er smeltet.
Fyld massen i 2 forme.
Sæt formene i en dyb bradepande med kogende vand.
Vandet skal gerne dække den nederste cm af formene.
Bag derefter ved 125 grader i 25 min.
Cremen skal virke fast.
Stil formene på køl til de er helt kolde.
Fordel en teske sukker på overfladen og karamellisér under grillen i ovnen eller med en lille brænder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Choko muffins
Sådan gør du:Smelt smørret i en gryde og lad det derefter køle lidt af. Pisk æg og sukker...
Kanin med hvidvin og rosmarin
Klargør kaninen eller lad slagteren gøre det for dig (skær benene af kaninen, fjern indvol...
Små rugbrød
Gæren udrøres i øl. Honning, olie, salt, rugmel og hvedemel tilsættes. Hold lidt af melet...