Video: Chocolade-cremé brûleé
Chocolade-cremé brûleéKøkken:
Ingredienser:
Fransk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Sødmælk
-
100 gram Sukker
-
2 stk Vanillestang
-
75 gram Hakket mørk chokolade
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
Chocolade-cremé brûleé
Varm mælk, fløde og vanilje i en gryde og sæt den til side, når temperaturen når 60 grader.
Hæld derefter massen i den hakkede chokolade og rør til chokoladen er smeltet.
Fyld massen i 2 forme.
Sæt formene i en dyb bradepande med kogende vand.
Vandet skal gerne dække den nederste cm af formene.
Bag derefter ved 125 grader i 25 min.
Cremen skal virke fast.
Stil formene på køl til de er helt kolde.
Fordel en teske sukker på overfladen og karamellisér under grillen i ovnen eller med en lille brænder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hallandsk laxlåda
Laksen skæres i mindre stykker/strimler. Smør et ovnfast fad og læg lakseskiverne i. Dry...
Masalakylling med grønsager
Kyllingefileterne gnides med Masala og steges i fedtstoffet ca. 4 min. på hver side. filet...
Raita
RaitaSkræl agurken, og fjern derefter kernerne og skær agurken i små tern.Fjern kernerne f...